„Не трябва да се смесва правното с естетическото, а в

...
„Не трябва да се смесва правното с естетическото, а в
Коментари Харесай

Експерт за ареста на Иванчева: Някои хора смесиха правото с естетиката

„ Не би трябвало да се смесва правното с естетическото, а в тази ситуация с ареста на кметицата на „ Младост " някои хора направиха тъкмо това ". Такова мнение изрази в ефира на „ Събуди се " Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Той позволи, че е имало прани учредения Десислава Иванчева да бъде държана дълго време с белезници на централно кръстовище в София след залавянето й с рекорден рушвет.

„ Преди години знаково дело за рушвет падна в съда, тъй като не бяха разказани взетите пари банкнота по банкнота ", сподели Харизанов.

Политологът Татяна Бурджиева прикани всички да поддържаме дейностите на управляващите, ориентирани против корупцията.

Буруджиева и Харизанов разясниха и ограниченията, които се възнамерява да се вземат в битката против хулиганството по стадионите след случая с ранени служители на реда на мача ЦСКА - „ Левски ". На срещата за дискутиране на новия закон, който би трябвало да бъде импортиран до два месеца, членовете на управлението на Министерство на вътрешните работи се появиха с черни превръзки на очите. Това бе в символ на съпричастност с ранената служителка на реда Гергана Зашева, на която се наложи тежка очна интервенция.

„ Съпричастност един министър би трябвало да демонстрира като постанова такива ограничения, че това повече да не се повтаря. А акцията с черните превръзки беше маскарад ", разяснява Буруджиева.

Според Харизанов пък, в случай че не бил необикновеният външен тип на вътрешния министър и компания, това щяла да бъде „ следващата протоколна среща ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР