Не трябва да размахваме пръст на хора, които бягат от

...
Не трябва да размахваме пръст на хора, които бягат от
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Не трябва да размахваме пръст на хора, които бягат от война

Не би трябвало да размахваме пръст на хора, които бягат от война. В по- огромната си част в действителност 99% са дами с деца. Не можем да си позволим сходен вид връзка с тях. Това сподели в изявление за утринния блок „ Тази заран “ Иво Мирчев, народен представител от „ Демократична България “, във връзка изказването на вицепремиера Калина Константинова по отношение на бежанците от Украйна. Той призна обаче, че спешният щаб за бежанците работи под огромна напрежение. По думите му повода са неработещите институции, които е заварило това държавно управление.

Мирчев подсети също, че настаняването на бежанци от Украйна в хотели по морето стартира, още преди страната да се намеси в този развой.

Относно какво се е случило на късния съдружен съвет, Ивайло Мирчев отговори, че не е имало нищо съществено. По думите му, главната тематика е била бюджетът. Той увери, че за всички антикризисни ограничения, които би трябвало да бъдат в действие от 1 юли има пари.

На въпрос дали ще успее " Лукойл " да работи с различен нефт с изключение на съветски, Ивайло Мирчев отговори, че това ще се случи и е редно да стане допустимо най-бързо. Трябва да имаме 0% енергийна взаимозависимост от Русия, безапелационен бе той. Мирчев разкри, че ще бъде заменен представителят на България в " Лукойл ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР