Не трябва да правим трагедии от загубата на Етър от

...
Не трябва да правим трагедии от загубата на Етър от
Коментари Харесай

Балъков: Не можем да променим миналото, а само това, което предстои


Не би трябвало да вършим нещастия от загубата на Етър от Дунав, защото от дълго време е ясно, че предстоят баражи, съобщи основният управител на отбора от Велико Търново Красимир Балъков.

„ Загубихме, тъй като Дунав съумя да означи гол, а ние – не. Жалко, тъй като преди мача имахме въодушевление и искахме да приключим седмицата по най-хубавия метод, само че се оказа просто, че даже и шансът не бе на наша страна. Не би трябвало да се прави огромна покруса, тъй като от дълго време знаем, че ще сме на баражи. Трудно е да се каже против кого ще бъдеш по-добре на баражите. Затова не би трябвало да има в допълнение напрежение, а успокоение, макар загубата. Ще си починем два дни да почистим главите и от другата седмица да стартираме да работим с цялостна газ за мача с Локо (Пд) и баражите.

Не може да имаш желан противник всред Пирин и Витоша, тъй като когато си правиш проекти, постоянно излизат криви. Не си вършим проекти, искахме третата позиция поради престиж и почит, само че в случай че останем четвърти, ще би трябвало да играем против Пирин. Всички футболисти, които се борят за оцеляване, се усещат затормозени. Напрежението е голямо и в случай че нямаш успокоение, както през днешния ден – тимът ни още първото полувреме не беше този, който съм го виждал. Когато трябваше да сме по-напред и да нападаме съперника, ние стояхме дръпнати обратно и търсехме контри. Но минало-заминало, не можем да го променим и им споделих на момчетата след мача: не можем да променим предишното, можем да променим това, което следва. Жалко за обстановката, в която влизаме, само че това е футболният живот и би трябвало да се опитаме да забравим неприятното и да се мотивираме за идващите мачове ”, съобщи Балъков. Дунав победи с минималното 1:0 Етър в дербито и го изпревари в класирането кръг преди края на груповата фаза. Единственият гол падна в 25-ата минута, когато Васил Шопов бе оставен непокрит и стреля, топката рикошира от Димо Атанасов и влезе в мрежата./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР