Не трябва да питате приятели или да проверявате телефона на

...
Не трябва да питате приятели или да проверявате телефона на
Коментари Харесай

Не ровете в телефона му и не питайте приятели, ако подозирате партньора си в изневяра

Не би трябвало да питате другари или да проверявате телефона на обичания си, в случай че имате подозрения, че изневерява, уверени са психолозите Кимбърли Мофит и Ребека Монтгомъри. Те приканиха за това в публикация за Seventeen.
Психолозите предизвестиха, че няма благонадежден метод да ревизирате дали сътрудникът изневерява или не. Освен това всеки друго схваща какво е изменничество. Някои не придават огромно значение на откровения флирт в обществените мрежи, до момента в който други ще считат даже прибавянето на евентуален противник или противник като другар за цялостно изменничество. За да се избегнат недоразумения, Мофит и Монтгомъри поучават да обсъдите границите авансово.
Мофит има вяра, че не си коства да досаждате на познати с въпроси за изневярата на ухажор, изключително в случай че не сте сигурни, че той в действителност изневерява. Подозренията може да са напразни и репутацията му в очите на другите да пострада.
Също по този начин, съгласно Мофит, никога не би трябвало да се вършиме на частен детектив, да наблюдавате скрито придвижванията на колегата си или да ровите в телефона му без позволение. Това е нарушаване на персоналните граници и демонстрира, че връзката е стигнала до задънена улица.
Ако равнището на доверие сред вас е толкоз ниско, че надзъртането по телефона наподобява належащо, време е да се запитате дали това в действителност е здрава връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР