Не трябва да даваме зелена светлина на РСМ, защото те

...
Не трябва да даваме зелена светлина на РСМ, защото те
Коментари Харесай

Джамбазки пред NOVINI.BG: Клетото ни правителство е получило поръчение за предателство по темата Македония

Не би трябвало да даваме " зелена светлина " на РСМ, тъй като те не съблюдават Договора за добросъседство. Това съобщи пред кореспондент на  евродепутатът и съпредседател на ВМРО-БНД.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 346
" Опитват се да стоят на " два стола ", подкупват европейски служители, подкупиха и евродепутати, с цел да поддържат тезите им. "

" Ако РСМ желаят в Европейски Съюз, то това може да стане още на следващия ден - ние желаеме да забележим изменени учебниците по история, тъй като антибългарската тирада на ненавист е ежедневие - това би трябвало да се промени ", добави съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация. 

И дефинира политическият хайлайф и изразителност на районен съд Македония с " Мики Маус политическа буря ". Единствената им заварка е антибългаризма и тирада на омразата, сподели Джамбазки. 

" Всички се пробват да ни притискат по тематиката Македония, само че никой не споделя нищо на скопяни. Нека си извършват контракта, които сами си подписаха. "

Джамбазки дефинира като импотентна и неслучваща се политиката на държавното управление на Промяната, откакто самолетната линия София-Скопие ще бъде закрита поради липса на пасажери. 

" Предателството, което се готви е неприемливо и можем да го съпоставим с националните произшествия след 1944-та година ", безапелационен бе евродепутатът. 

" Клетото българско държавно управление е получило предписание за изменничество по тематиката за РСМ. Не предавайте Македония! ", моли Джамбазки. 

" Може да има няколко типа роми, джедаи и марсианци, само че българи не - тъй като тогава ще рухне всичко в Македония. "

бе безапелационен, че Гоце Делчев е българин и се е самоопределил като подобен. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР