Не трябва да бъде съставен кабинет. Ние ще гласуваме против.

...
Не трябва да бъде съставен кабинет. Ние ще гласуваме против.
Коментари Харесай

Костадинов: Ще гласуваме против съставянето на кабинет! Или нови избори, или преврат и революция

Не би трябвало да бъде формиран кабинет. Ние ще гласуваме срещу. В този вулгарен политически сюжет, в който взе участие ръководещата коалиция - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, потъват очакванията на българите за естествена страна. Успешна ротация значи несполучливо развиване за България.

 

В момента се случва нещо невиждано за последните 34 години. Такива пошли политически игри, такива пошли спектакли, подобен цирк. Единственото нещо, което ще реализира е още по-ниска изборна интензивност.

 

Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред медии в паралмента.

След като ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел " красивото лице на мафията ", в този момент ще седнат да договарят още веднъж с " красивото лице на мафията ". ГЕРБ употребява ПП-ДБ като прахуляк за пране. Сега нямат проблем да бъдат употребявани като кърпички, с които да си измият ръцете. Всичко, което се случва е на гърба на българските жители. Тази незаконна тайфа, трансформира личното си политическо оцеляване в залог за развиването на България. Те слагат на карта бъдещето на нашата страна. Тук не става дума нито за правила, нито за политики, ние слушаме единствено за постове и министерски кресла. Тук става дума за плячка - схващат се над натрупа, по какъв начин да я поделят, уточни Костадинов.

По думите му нови избори са безапелационния излаз.

Изборите пречистват всичко. Другият вид е прелом или гражданска война. Това са трите форми на смяна - избори, прелом и гражданска война, означи Костадинов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР