Не трябва човек да е някакъв изследовател на съвременната поп

...
Не трябва човек да е някакъв изследовател на съвременната поп
Коментари Харесай

В сезона на обзорите: 3 велики сериала от 2021 г. и 3, които по-добре да не бяха снимани

Не би трябвало човек да е някакъв откривател на актуалната поп просвета, с цел да се забележи какво събитие са сериалите напоследък. Всяка година се появява нова стрийминг платформа, която бълва много и качествена продукция. Неслучайно тази година премиите Еми бяха доминирани от продукции точно на стрийминг услуги. Убедени сме, че и през 2022 година наклонността ще се резервира.

Но краят на годината е тук и е време за ранглисти. В днешната ви споделяме топ 3 на най-хубавите и топ 3 на най-лошите сериали за годината, като мнението ни е напълно персонално и субективно. Ето ги тях:

Най-добър, №3: Мер от Ийсттаун

Сериалът е актуален шедьовър, с който видяхме Кейт Уинслет в друга светлина. Както е съвременно да се споделя, героинята ѝ е многопластова - тъкмо каквито са същинските хора в същинския живот. Развод, битка за настойничество и надарена детективска работа - по този начин най-просто и напълно осакатено може да се дефинира сериала на HBO. 

Виж още: " Фарс и цялостна сапунка ": Близък дизайнер до Маурицио Гучи със свиреп рецензии против " House of Gucci "  

Най-добър, №2: Игра на калмари

Squid Game, както е по-позната корейската продукция на Netflix, стана безспорен рекордьор по всеки един параграф и сме уверени, че следващата година ще обере значително награди. И има за какво - сюжетът държи в напрежение, а фактът, че става въпрос за корейска продукция, го прави още по-интересен поради всевъзможни културни особености. Неслучайно се трансформира в културен феномен.

Най-добър, №1: WandaVision

Дори и да имате алергия към света на Marvel (или DC), няма по какъв начин да не ви хареса WandaVision. Той е подобаващ и за хора, които си нямат и показва от света на супергероите, като в сериала се преплитат детайли на антиутопия, обичайни човешки настройки и полезности, както и несъмнено суперсили. 10/10 за продукцията на Disney+.

Виж още: Нещата, които НЕ ни липсват от гимназията! Клюките, ставането рано заран и още 

Най-лош, №3: Страхувайте се от живите мъртви

Последните два сезона на спинофа разочароваха устойчиво. В него се чудихме кои са същинските зомбита - тези, които наподобяват на такива, или основните герои, които се лутаха като такива. Видяхме и прекалено много клишета вид " Дързост и хубост ", а по всичко проличава, че и осмия сезон на сериала няма да сервира нещо по-различно.

Най-лош, №2: Тед Ласо 2

Първият сезон на Тед Ласо обра редица награди в накви ли не категории и това беше напълно справедливо! Вторият сезон обаче беше негово прекомерно неясно копие, в което доста постоянно единствено познатите лица напомняха за блясъка на първия сезон. Драмата взе връх, а това сигурно няма да повтори триумфа на първия сезон.

Виж още: Коледният дух се настани трайно измежду тези известни българи! Секси Снежанки, обилни елхи и още... 

Най-лош, №1: Просто ей по този начин...

Продължението на " Сексът и градът " беше прекомерно дълго чакано, само че истината е, че чакането не си заслужаваше. Няма го оня искра, няма ги тези обстановки, а налице е една лекция за това по какъв начин наподобяват модерните времена, в които Кари и приятелките ѝ живеят. Да не приказваме, че за тези девойки, които бяха въодушевени от истинските сезони на сериала, разочарованието пристигна още в първия епизод със гибелта на Тузаря.

Изображение: https://www.instagram.com/netflixkr/
https://www.instagram.com/justlikethatmax/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР