Не стига, че производството на в света спада с една-трета,

...
Не стига, че производството на в света спада с една-трета,
Коментари Харесай

КОЛКО ИСТИНСКИ Е МЕДЪТ? 80% от пчелния еликсир е ГМО, 50% с антибиотици

Не стига, че производството на в света спада с една-трета, само че и качеството му е каквото би трябвало. Според последните проучвания на профилирания Институт по меда в Йерусалим, Израел, 80% от пчелите носят генномодифициран артикул, защото те няма по какъв начин да не кацат на обработените с нездравословни препарати растения.

Не стига другото, само че това нарушава връзката в до момента стройните пчелни общества и дори предизвиква необикновен вирус в рояците, което пък ги видоизменя, тъй като стопаните ги третират с медикаменти, потвърждават учените. Използването на оказва помощ за събирането на реколтата, само че попаднали в индивида, те развиват резистентност – устойчивост, което е смъртоносна опасност.
свързани новини5656на 30.08.2021
Смята се, че към половината от меда в света сега е бъкан от лекарства, свидетелства и откривателят Томас Гение от Дрезденския университет. По тази причина сега се практикува и ръчно преместване на мед.

За бременни, кърмачки и бебета не се предлага честата приложимост на мед, поради зачестилите случаи на метронизадол, открита от специалистите. Фенол и формалдехид са други от нездравословните субстанции, намирани в партидите в магазините от вериги.

Не стига това, а всеки четвърти буркан с е подправен. Производителите с огромни предприятия постоянно прибавят нелегално захар и глюкозен сироп, както и карамел за хубост. Намесата на процедура не може да се откри.

Друга употребена процедура за имитация е храненето на пчелите през зимата със захарен сироп, което де юре не прави меда менте механически, само че де факто мощно влушава потребните му качества.

Друго шикалкавене, което постоянно се ползва и нямаме по какъв начин да направляваме е потреблението на по-евтини не-дървени кошери и на парафин вместо восък на преградите, което е пет пъти по-изгодно, само че утежнява качествата на продукта.

Не купувайте без документи примерно от фермерски пазари. Нито най-евтиния. Предпочитайте разноцветния – той е минимум рисков. С наближаването на зимата течният всщънсот е полутечен при нараснала температура, което пък отсрочва отрови и не се предлага нито за ястие, нито за прибавяне към май.

Вярно е, е в меда има витамини В, С, К, цинк, магнезий, манган, желязо, само че всички те участват в минимални количества и нямат необикновен резултат. 80% от меда са захари, тъй че е извънредно значимо да дозираме минимално количество за всекидневна приложимост.

Учените от Оксфордския университет потвърдиха, че медът 100% е потребен за гърлото – т.е., това не е единствено национално вярване, защото в слюнката на пчелите се съдържа фермент, който е лечителен и той участва в хранителния им артикул, написа " Слава ".

Вярно е, че медът е и антисептик – т.е. има противовъзпалително деяние, облекчава рани. Това пък е потвърдено посредством наличието в меда на метилглиоксал.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР