Не сте спали достатъчно отново или сте станали с грешния

...
Не сте спали достатъчно отново или сте станали с грешния
Коментари Харесай

Правете тези 8 малки ритуала, това е ключът към успеха за целия ден

Не сте спали задоволително още веднъж или сте станали с неверния крайник? Правилното отношение заран към себе си е ключът към триумфа за целия ден.

Тези осем дребни ритуала ще ви оказват помощ да създадете вярното въодушевление, да си върнете увереността и да извършите деня си съвършен. Няма да лишават доста време!

Как да създадем началото на деня съвършено?

Прекарайте пет минути в медитация

Медитацията може да ви помогне да изчистите мозъка си от отрицателните мисли и да подобрите своята централизация. Прекарайте пет минути в безмълвие, представете себе си в поток от самолюбие, самочувствие и почитание. Ако денем стресът стане прекомерно огромен, душевен се върнете към тези пет минути сутринта и салдото ще се завърне и ще бъде възобновен.
Ритуалите с КЛЮЧОВЕ, които притеглят шанса на наша страна
От край време се смята, че ключовете имат вълшебен свойства. Именно това ги трансформира в част от не малко суеверия и обреди. В доста от...
Прочети повече
Оправете си леглото

Това основава чувството, че сте почнали деня с дребна, само че въпреки всичко изпълнена задача. Този обред " зарежда " утрото към триумф.

Помислете за вашето щастливо място

Това ще помогне за облекчение на напрежението, повишение на концентрацията, облекчение на напрежението. Всеки има щастливо място, което като че ли се изпълва с сила. Това океанът ли е? Поляна в гората? Вашата детска стая? Намерете това място, затворете очи и си представете, че сте пренесени там.

Направете обред за утвърждението
Странните ритуали и суеверия за шанс
Ако потърсим „ неприятен шанс “ в Гугъл, ще получим почти 111 000 000 резултата и в случай че сгрешим от страната на оптимизма и...
Прочети повече
„ Аз съм най-чаровната и привлекателна... “ Може да наподобява много необичайно нещо, само че одобряването оказва помощ да прогоним подозренията и неприятните мисли. Ето един от вероятните разновидности: „ Аз съм това, което съм, и съм тъкмо това, което и където би трябвало да бъда “.

Съсредоточете се върху благодарността

Изразяването на признателност оказва помощ за поддържане на позитивно отношение и мощно самочувствие. Опитайте да започнете деня си, като изброите пет неща, за които сте признателни.

Поеми си надълбоко въздух

Дълбокото дишане провокира чувство за успокоение и мир. Опитайте се да отделяте най-малко една минута всяка заран на дихателни извършения: дълбоките вдишвания, които вършиме с цялостна централизация върху процеса, ще ви оказват помощ да намалите напрежението.
Ритуали, с които ще заличите неприятните мемоари от живота си
Краят на всяка година и началото на идната постоянно е времето за изработка на равносметка, в която доста от нас си спомняме мигове, коит...
Прочети повече
Включете се в умишлено придвижване

Малко разпъване в леглото или йога върху постелката на нощното шкафче – съзнателното придвижване оказва помощ да „ станете на неверен крайник “.

Кажете " благодаря " на тялото си!

На сутринта благодарете на тялото си за метода, по който ви служи. Това е изключително значимо в дните, когато не сте доста удовлетворени от себе си: по какъв начин изглеждате или по какъв начин се чувствате. Това малко „ благодаря “ ще ви помогне да превърнете неприязънта към себе си в съчувствие, което е първата стъпка в оправянето с доста дисфории и разстройства.

Източник: huffpost.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР