Не става дума за възраждане на НДСВ, а връщане към

...
Не става дума за възраждане на НДСВ, а връщане към
Коментари Харесай

Станимир Илчев обясни завръщането на НДСВ в политиката и съобщи приоритетите на партията

Не става дума за възобновление на Национална движение „Симеон Втори", а връщане към концепцията да се явим на изборите, тъй като парламентарната система се разпада. Цялата политическа система е в рецесия. Все по-често има служебни държавни управления. Това сподели ръководителят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев в студиото на " Офанзива " по. Той уточни като цели на Национална движение „Симеон Втори" влизане в еврозоната и в Шенген.

Политикът счита, че по изумително друг метод се сглобяват държавните управления и обединенията от няколко години насам. Не се върви по пътя на доближаване на кардинални позиции, изясняване на несъгласията, без да бъдат квалифицирани като " червени линии ", не се обличат в съглашения постигнатите единодушия по главните тематики, уточни Илчев.

Позоренията, че Национална движение „Симеон Втори" е нечий план, че е някаква " мистична " група хора, от които би трябвало да се плашим са надълбоко погрешни, само че те не престават да се стартират, уточни политикът. Причината за това е, че част от хората дълго време са манипулирани и са уязвими на такива теории, счита той. Другата причина е, че е част от младежите не желаят да се срещнат с близката история, добави политикът.

" Ще предложим правилото на равно отнасяне на всички български жители, на всички юридически субекти и на всички стопански субекти. Опазихме се да сътворяваме от лични, партийно-центрирани клиентелни мрежи. Не бяхме съгласни с парцелирането на стопанската система. Против стратегии сме, в които пожелателните хрумвания са повече от действително осъществимите ", сподели Илчев.

Той описа за приветствения адрес, който Национална движение „Симеон Втори" са получили от Симеон Сакскобургготски.

Политикът счита, че вниманието на обществото може да бъде привлечено, в случай че хората са млади и почтени, добре образовани и на практика насочени.

 Национална движение „Симеон Втори Виж още

" Нашата поръчка е да се явим независимо на избори, което е форма на почтено отношение към обществото ", уточни той. Илчев добави, че на този стадий нямат концепция да търсят коалиция.

Станимир Илчев беше определен през днешния ден за ръководител на Националното придвижване за непоклатимост и напредък (НДСВ) единомислещо на Деветия постоянен конгрес на партията.

В Национална движение „Симеон Втори" съм бил всичко, за което се сещате, сподели определеният ръководител пред делегатите. Ще отидем на избори, съобщи той.

Много значимо за Национална движение „Симеон Втори" ще бъде държанието на политическите обединения по време на предизборната акция, сподели за Българска телеграфна агенция Станимир Илчев. Той добави, че партията ще следи дали има оттегляне на някои от тях от личните им стратегии. " Регистрира ли се нелегитимно присъединяване в самата предизборна акция и изключително в самия избирателен ден. Искаме и по тези индикатори да съдим за моралния и идейно-политическия, с изключение на за капацитетния профил на партиите ", разяснява Илчев. Председателят на Национална движение „Симеон Втори" посочи, че би трябвало да бъде изчакано развиване на този развой, с цел да се види дали партията има евентуални сътрудници в идващото Народно заседание.

По думите му Национална движение „Симеон Втори" желаят да изградят контрапункт за сегашната обстановка. " Искаме да даден образец по какъв начин би трябвало да се третира политическият конкурент. Той би трябвало да се третира като противник, само че не като зложелател. Искаме да дадем образец по какъв начин програмата би трябвало да показа на обществото обективно-измерими планове и използвани хрумвания, а не такива, които звучат доста красиво, а не могат ресурсно да се обезпечат или са задания за след три години, а не в този момент ", изясни Илчев.

Ако България стане член на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), Г-20 може да бъде последваща цел, сподели ръководителят на Национална движение „Симеон Втори" във връзка предлагането на Соломон Паси - партията за си сложи за цел участие на страната ни в Г-20.

На конгреса единомислещо бяха признати и промени в устава на партията, както и нов Национален съвет и Контролен съвет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР