Не станах съветник на президента, защото изпитвам удоволствие да проектирам,

...
Не станах съветник на президента, защото изпитвам удоволствие да проектирам,
Коментари Харесай

Иван Шишков обмисля да се кандидатира за кмет на София

" Не станах консултант на президента, тъй като изпитвам наслаждение да планирам, да съм проектант ", сподели някогашният районен министър

" Задаваха ми въпроса дали ще се кандидатирам за кмет на София, няма по какъв начин да не се замисля и да не се разчувствам. Започнах да го премислям. " - това съобщи в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз Иван Шишков.

По думите му градът има потребност от повече професионализъм и от по-малко политика.

" Не станах консултант на президента, тъй като изпитвам наслаждение да планирам, да съм проектант. Не е стоял различен въпрос пред мен. Имам запитвания от страна на колегията и бизнеса, значи са удовлетворени. Заедно започнахме смяна и хората търсят повече професионализъм в нея. Политическите планове на тази смяна започнаха да основават проблеми в развиването ѝ ", съобщи Шишков.

Според него " Софийска вода " е концесионер и не е под директна настойчивост на Министерство на регионалното развитие. " Очевидно има проблем във водомерите, когато е общ за целия блок, етажната благосъстоятелност може да черпи вода. Също по този начин може да има и загуба или течове на вода ", счита той.

Шишков бе безапелационен, че има пари, с цел да се довършат пътни планове и автомагистрали. " Преди 10 месеца нямаше, само че към този момент има. Надявам се през септември и октомври да стартира строителството на автомагистралата Велико Търново - Русе край Бяла. Навсякъде е отпушено и се строи, в това число и по Автомагистрала " Струма ", където се укрепва свлачището. 4-те милиарда поръчки са единствено планувани, направените не са приключени. Ако бяхме ги спрели, щяха да кажат, че сме бойкотирали идващия кабинет. Може би това ще е първата година с поръчки за съществени поправки, до момента всички бяха настоящи. Пътят от Бургас до Дюлински проход е образец за това, не е в по никакъв начин положително положение ", разяснява Шишков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР