Не срещнахме разбиране у колегите от ВОЛЯ за подкрепа на

...
Не срещнахме разбиране у колегите от ВОЛЯ за подкрепа на
Коментари Харесай

Бойчев за позицията на ВОЛЯ за вота: Поздравления за Цветанов!

„ Не срещнахме схващане у сътрудниците от ВОЛЯ за поддръжка на вота на съмнение “. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев пред медиите след срещата с Политическа партия ВОЛЯ за вота на съмнение, предлаган от левицата. Той изясни, че ВОЛЯ са подчертали значимостта на тематиката за битката с корупцията- че е значима за българското общество, само че смятат, че един избор на съмнение няма да помогне за решение й. Бойчев бе безапелационен, че ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ продължава да търси поддръжка измежду всички български жители за самодейността си – свалянето на държавното управление на Бойко Борисов. „ Вотът на съмнение доста ясно дефинира в българския парламент- кой поддържа държавното управление на ГЕРБ и кой е съпротива. Това ще се види от всички български жители “, изясни той.

По думите му вотът, тъкмо по тази тематика, слага разграничителна линия- кой желае същинска смяна, промяна на модела на ръководство на страната и кой е за опазване на статуквото, което продължава да ограбва всеки един българските жител. „ Дебатът не е неправилен и Българска социалистическа партия има силата и волята да го води “, безапелационен бе той.

На въпрос по какъв начин си изяснява смяната в позицията на Политическа партия ВОЛЯ и тяхната поддръжка за бюджета на ГЕРБ, Бойчев отговори: „ Поздравете Цветанов. Добре си е приключил работата “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР