"Не спя нито със Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e

...
"Не спя нито със Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e
Коментари Харесай

Нора Недкова: Не си лягам нито със Слави, нито с Криско

"Не дремя нито със Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила, нито с Криско. Нямам връзка с нито един от двамата. " Това съобщи плеймейтката Нора Недкова във връзка канонадата от клюки по неин адрес през последните седмици, написа в. "България през днешния ден ".

От няколко месеца Нора е спрягана за гадже на телевизионния водещ. Мълвата гласи, че двамата с Дългия се срещнали по време на нейно посещение в шоуто, а по-късно искрата на любовта пламнала. Слави желал от Нора единствено прелестно превозване, а в подмяна предложил обилно финансиране на всичките й потребности като дама от класа, както и задължения да поддържа имиджа си на звезда.

Интерпретациите се ускориха, когато се появи тяхна обща фотография след предаването. Истината е, че Слави се снима с съвсем всичките си посетители и позирането с плеймейтката не е нещо неповторимо.

Когато подозренията за връзката им съществено се разсеяха, Недкова беше спрегната за гадже на рапъра Криско. Но и това беше отречено от русокоската, която преди време блесна с проникновената мисъл, че макароните са храна за бедните.

Слуховете към Нора още веднъж ескалираха, когато стана ясно, че взе участие във видеоклипа на общата ария на Слави Трифонов и Криско. И това не е нещо особено, защото в плана има десетки други силиконови мадами, които също имат значима роля във видеото.

Наскоро Недкова се похвали, че е на отмора в Монако, и незабавно се появиха догатки, че гостува в мистериозна вила на Трифонов. "Сама съм в Монако, не съм с мъж ", отвърна плеймейтката. Нейни фенове побързаха да се пошегуват, че щом не е със Слави, евентуално дебне Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково.... към профила, който от години живее в княжеството.

Преди няколко месеца мацката си направи екзотична почивка до Панама, Карибите и Колумбия, само че отхвърли да е била с мъж, а пътуването споделила с другарска компания. И се заформи тайнственост кой е платил за тузарската почивка. Нора постоянно обича да споделя, че няма мъж в живота си, защото е с сложен темперамент, и непрекъснато е в развой на търсене на идеалната си половинка.

"Родителите ми не са се отказали от мен и ме поддържат. Те знаят, че става въпрос за шоубизнес и е обикновено от време на време човек да се държи по-шантаво. " Това съобщи преди време плеймейтката във връзка появилите се изявления, че родителите я считат за "боклук " поради изявите й в телевизионното предаване "Черешката на тортата ". Нора също по този начин отхвърли изказванията, че татко й й дава пари. И разясни, че тя сама се устоя. Недкова още веднъж се извини, че на моменти се е държала необичайно, само че призна, че е била предизвикана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР