Не спрем ли вандалщината, няма на кого да се сърдим,

...
Не спрем ли вандалщината, няма на кого да се сърдим,
Коментари Харесай

Румен Петков: Ще дишаме смрадта от правителството на Борисов

Не спрем ли вандалщината, няма на кого да се сърдим, тъй като ще живеем в кочината, която ще ни остави Борисов. Това съобщи ръководителят на АБВ Румен Петков във връзка построяването на комплекс в сърцето на Витоша. Според него отговорен за градежа е основният проектант на София Здравко Здравков.
" Стотици декари млада борова гора са изсечени по най-просташкия метод. Това го може ръководството на Борисов ", добави той.

" Виновни са корумпираните видове - Борисов и тези към него ", акцентира Петков.

" Това е обект, на който биха завидели строителите на НДК ", безапелационен бе педседателят на АБВ.

Витоша се унищожава, ще се строят жилищни здания. Това разгласи ръководителят на АБВ-София Христо Колев във връзка построяването на жилищен комплекс във Витоша.

" Сами си направете сметка за каква сеч приказваме и защо закононарушение против природата ", уточни той.

Колев посочи, че преди месец до градежа е имало плътна борова гора, която сега е изсечена. " Брутална сеч, брутално човешко посягане против природата ", добави той.

" Наскоро получихме отговор от кмета на Панчарево, че в районната администрация нямат нужната документи за този обект, а разрешителното за градеж и цялата документи е подписана от основния проектант на Столична Община арх. Здравко Здравков ", посочи Колев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР