Не споделяме с и неща, които са свързани с коалиция.

...
Не споделяме с и неща, които са свързани с коалиция.
Коментари Харесай

Румен Гечев: Не споделяме с ДПС и ГЕРБ неща, които са свързани с коалиция


„ Не споделяме с и неща, които са свързани с коалиция. Това, което предлага е европейски метод. Преди избори не е редно да се обявяват обединения “, съобщи депутатът от Румен Гечев.

„ Избирателят би трябвало да реши кой пази неговия социално-икономически интерес. И също навлизаме в доста мътни и рискови води за България с разрастващия се спор в Украйна. Сигурен съм, че позицията на ще се окаже права “, сподели още Гечев.

По думите му е имала най-голяма късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат, само че Демократична България и Политическа партия са бойкотирали срещата, а не са поискали да поемат риска.

Гечев сподели за какво е гласувала „ за “ отстраняването на шефа на Сметната палата Цветан Цветков.

„ Той е отказал да показа материалите по инспекция на Сметната палата на тогавашния министър на стопанската система госпожа Нинова. Обяснението е било, че това е възбрана на прокуратурата, само че това не е по този начин. Оказа се, че избрани партии в дясно – Демократична България и Политическа партия са получили нерегламентирана помощ. Служители на компанията „ Нексо “ са превели необяснимо високи суми по отношение на техните хонорари. Сметната палата и господин Цветков не са подхванали никакви дейности “, сподели той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР