"Не споделям и дума от вижданията на кандидат-здравния министър по

...
"Не споделям и дума от вижданията на кандидат-здравния министър по
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов не одобрява предложението на Слави Трифонов за здравен министър

"Не споделям и дума от вижданията на кандидат-здравния министър по тематиката за ограниченията, наложителната имунизация, както и за имунния развой. Мога да бъда доста по-обстоятелствен, само че не в този момент е времето и мястото ".

Това декларира в обществената мрежа Фейсбук проф. Андрей Чорбанов, който завоюва безапелационно вота във Велико Търново като лидер на листата на "Има подобен народ ". Професорът от Българска академия на науките, който създава първата българска ваксина против ковид, получи най-вече преференции, а партията му завоюва с цели 5% пред втория.

Мнозина чакаха точно той да бъде и номиниран от "Има подобен народ " за здравен министър, само че за подобен Слави Трифонов предложи в задатък Велислава Петрова.

"Сто пъти споделих, че министър няма да бъда ", съобщи Чорбанов на учудени от номинацията за здравен министър на "Има подобен народ " консуматори. "Искрено се надявам да не я видите ", репликира той консуматор, който изрази нетърпението си да види работата на оповестения от Трифонов претендент за здравен министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР