Не споделям дивата еуфория за моменталическото махане на Паметника на

...
Не споделям дивата еуфория за моменталическото махане на Паметника на
Коментари Харесай

Христо Петров-Хазарта: Не споделям дивата еуфория за махане на Паметника на Съветската армия

Не споделям дивата еуфория за моменталическото махане на Паметника на Съветската войска, разяснява пред Нова тв Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, претендент от коалиция " Продължаваме промяната " - " Демократична България ". 

" От една страна, това е монумент на окупатори и би трябвало да се махне, само че в случай че погледнем цялостната картина - това е следващата тематика, която ни разделя. В Австрия подобен монумент стои, дали са по-глупави от нас ", аргументира се артистът и някогашен народен представител от Политическа партия. Според него всяко деяние на политици, осъществено в предизборна акция, споделя нещо на хората. Изненадващо Хазарта повтори тезата на служебния министър председател Гълъб Донев, че решение за паметника не трябва да се взема по време на акцията. Той призна, че даже на улицата хората го стопират с въпроса - " Приятел, вие добре ще го съборите, само че не е ли по-добре нещо да построите? ".

" Всяко деяние в политиката има отзив и символизира нещо. Историята ще те помни с това, че нещо си съборил. Събирали сме се с другари на Паметника, нито един път не сме чествали. Не се чуваме. Може да не харесваме някои хора, само че би трябвало да се опитваме да ги разбираме ", безапелационен е артистът.
 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР