Не спираме да се удивляваме на невероятната форма, в която

...
Не спираме да се удивляваме на невероятната форма, в която
Коментари Харесай

Тайното вдъхновение на Хелена Кристенсен

Не стопираме да се удивляваме на невероятната форма, в която е Хелена Кристенсен. Един от супермоделите от 90-те, през днешния ден 53-годишната датчанка постоянно споделя фрагменти по бански, с които да се любуваме на страхотната й физика.

И още по-често го прави, като ни демонстрира по какъв начин се къпе в леденостудените води на реки и езера през зимата.

Последната й такава обява е от преди часове. На нея виждаме Кристенсен да се потапя в изворче посред снежен пейзаж в близост. Последният път, когато ни сподели нещо сходно, беше на Коледа, когато се пада й рожденият й ден - тя се изкъпа в един от градските канали на Копенхаген.

Пред почитателите си моделът споделя, че е обожател на метода на Вим Хоф и го практикува от към пет години. " Потапяне в ледената вода подтиква кръвообращението, метаболизма и имунната система. Освен това понижава напрежението, подтиква производството на естроген и тестостерон, гори калории и повдига настроението ", написа Хелена в коментар в Instagram.

Вим Хоф е холандски спортист, който проповядва " ледената терапия " от години. Освен с въпросния способ, на чийто уебсайт, той е прочут с това, че е изкачил Килиманджаро (5895 м) по тениска и къси панталони, както и че е пробягал необут маратон над Полярния кръг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР