Не смятам, че министърът на вътрешните работи трябва да е

...
Не смятам, че министърът на вътрешните работи трябва да е
Коментари Харесай

Калин Стоянов разкри на кой филм е бил снощи и обяви: Ако подам оставка, ще предам всички, които бяха снощи на терен

Не считам, че министърът на вътрешните работи би трябвало да е изкупителна жертва за несгодите на българския футбол в последните години. Заставам зад всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, които с риск за живота си защитиха гражданите и имуществото им. Осъждаме тези чиновници на Министерство на вътрешните работи, които превишиха правата си. Извинявам се тези хора, които стачкуваха спокойно и пострадаха. Поздравявам служителите на реда, които помагаха на потърпевши жители.

Това съобщи министърът на вътрешните работи. 

" Бяхме готови за всевъзможни обстановки. Казах, че не чакам провакции, с цел да не всявам суматоха в обществото. Протестът стартира спокойно, провокаторите се появиха по-късно. Не съм бил на място, тъй като аз съм член на политическото управление на Министерство на вътрешните работи. През цялото време държах връзка с сътрудниците. На каква прожекция съм бил? Министерство на вътрешните работи е съветник на филм за телефонните измами. Това е доста значим проблем. Не съм бил на механа или дискотека. Пак дублирам, че от самото начало съм бил по отношение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и началника на Столична дирекция на вътрешните работи ", разгласи Стоянов. 

" Няма безусловно никакво напрежение сред мен и премиера Денков. Ако аз подам оставка, това значи, че предавам всички чиновници, които бяха на терен ", безапелационен бе той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР