Не смятам, че има война между премиер и президент. По-скоро

...
Не смятам, че има война между премиер и президент. По-скоро
Коментари Харесай

Каракачанов: Аз никога не съм назначавал роднини

Не считам, че има война сред министър председател и президент. По-скоро става въпрос за един политически и публичен спор по какъв начин да бъдат изхарчени парите на данъкоплатеца, сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов в ефира на бТВ.

" Не е истина, че ПГ на ГЕРБ е бламирала Бойко Борисов. Не имам вяра в сходни теории на конспирацията. Делян Добрев самичък си е подал оставката и през вчерашния ден тя не бе призната. Нормално е Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ да приказват такива работи. Опозицията не стопира да предизвика и да се пробва да нагнетява напрежението. Гледам с подигравка на всички теории, че има бламиране на премиера. Никога не съм назначавал близки и родственици. Пак ще повторя, че сред институциите би трябвало да има мир, а не да се водят войни ", изясни Каракачанов.

" Благодарение на Обединени патриоти пенсиите нарастват. От оня ден минималната пенсия стана 200 лв.. Доходите би трябвало да се подвигат. Това е наше разбиране, само че от над 2 млн. пенсионери нас ни поддържаха 32 000. Имаме 27 депутати в Народното събрание и за това все още не можем да осъществим обещанието за 300 лв. минимална пенсия. Продължаваме да работим и един ден и това ще се случи. Има доста запаси, от които да се обезпечат пари. Има над 1 млн. инвалидни пенсии. Цели села се вършат на инвалиди, с цел да получават такива пенсии. Продължаваме да работим ", повтори военният министър.

Той разяснява и тематиката за каналджийството по границата и последните информации по какъв брой прибира един граничен служител на реда, с цел да пропусне незаконни имигранти. " Факт е, че в " Гранична полиция " има корупция. Вътрешна сигурност в полицията би трябвало да се намеси. Другото е да се ускори видеонаблюдението. Малко над 200 индивида от Българската войска вземат участие в защитата на границата. Не желая да деля нещата, само че е реалност, че където стоят Специалните сили на армията, няма такива произшествия ", изясни Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР