Не сме виновни за скока на цените, тръбите с газ

...
Не сме виновни за скока на цените, тръбите с газ
Коментари Харесай

Путин предупреди Запада: Русия ще излезе по-силна и независима

Не сме отговорни за скока на цените, тръбите с газ в Украйна са цялостни на 100%, сподели той
Руският президент Владимир Путин сподели в четвъртък, че Русия в последна сметка ще излезе по-силна и по-независима след превъзмогване на компликациите, породени от това, което той назова противозаконните наказания на Запада, написа Ройтерс. 

Президентът сподели, че не е имало опция на това, което Русия назовава „ специфична военна интервенция в Украйна ” и че Русия не е страна, която може да одобри компрометиране на суверенитета си за някаква краткосрочна икономическа облага.

„ Тези наказания щяха да бъдат наложени във всеки случай “, сподели Путин на съвещание на съветското държавно управление.

„ Има някои въпроси, проблеми и компликации, само че в предишното сме ги преодолявали и в този момент ще ги преодолеем ”. По думите му глобите на Запада са противозаконни и Русия умерено ще реши проблемите, произлизащи от тях. Говорейки на съвещание на съветското държавно управление, Путин сподели също по този начин, че Москва, която главен производител на сила и доставя една трета от природния газ за Европа, ще продължи да извършва договорните си отговорности. ТАСС осведоми, че газопреносната система на Украйна е запълнена напълно съгласно съветските контракти за доставка на газ за Европа по думите на Путин. 

„ На 100 % е запълнена дори газопреносната система на Украйна по нашите контракти. Това е изумително, само че е реалност ”, сподели Путин на заседание с членове на държавното управление.

Русия поддържа всички доставки на течни изкопаеми горива макар спора в Украйна и западните наказания, уточни съветският президент, представен от Франс прес. Той посочи, че Москва не е отговорна за скока на международните цени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР