Не сме в парламента и не работим в комисиите. Вчера

...
Не сме в парламента и не работим в комисиите. Вчера
Коментари Харесай

Таско Ерменков: В това НС всеки ден има сделки и задкулисие, ег*ти националната сигурност

Не сме в Народното събрание и не работим в комисиите. Вчера бях в Народното събрание, с цел да ревизира пощата си и по особено пощенската си кутия, тъй като доста хора ми пишат и би трябвало да обърна внимание на техните проблеми. Пътувам из страната и това става с мои персонални средства. Партията не ми заплаща. Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков, представен от вести.бг.

" Нашето политическо решение е ясно и изрично - ние не участваме и не легитираме този парламент. Всеки един ден от работата на този парламент потвърждава правотата на нашето решение - всеки ден кавги, задкулисие, сделки, покупко-продажби. В случая за идната договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, за Главното мюфтийство, не приказваме за финансиране, а за опрощаване на задълженията на мюфтийството. От Българска социалистическа партия сме безапелационни, че вероизповеденията и партиите би трябвало да се финансират от страната, само че тук не приказваме за финансиране. От ГЕРБ нямат право да приказват за националната сигурност. От мюфтийството изясняват, че като им се опростят тези 12 млн. лв. няма да се радикализират. Това обикновено ли е? Значи всички могат да си заплащат налозите, а някои няма да си ги платят, с цел да не се радикализират. Ег*ти националаната сигурност ", избухна Ерменков.

" Вчера се видя следващата договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи - отхвърлиха ветото на президента.Сега ни чака следващия цирк, когато бъдат импортирани новите оферти за промени в Изборния кодекс. Тогава отново ще има 16-часови диспути и това единогласие, което видяхме през вчерашния ден, ще се разпадне. Това единствено демонстрира, че този парламент се е изчерпал. Няма никакъв живот в него. И това го споделят всички, освен ние. Ние няма да се върнем, но  не желая аз да вземам решение нещата. Българска социалистическа партия е демократична партия и това решение ще се вземе на съвещание на Националния съвет, както беше взето решението да напуснем. Аз почитам президентската институция и тя има право на свое мнение, само че нашата работа е да сме измежду хората и да чуваме техните болки, а не да участваме в едни окастрени съвещания на Народното събрание ", съобщи Ерменков във връзка апела на президента Румен Радев БСП да се върнат в Народното събрание.

" Ние сме съгласни да не се получават никакви заплати, в случай че не вървиш в Народното събрание, само че настояваме да се прегледа и нашето предложение за заледяване на депутатските заплати. За последната година депутатските заплати са се нараснали с 1000 лв.. Никъде другаде няма подобен растеж. Ние направихме предложение за заледяване, само че другите депутати се направиха на разсеяни и това не се случи. Нека ни спрат заплатите, само че дано замразят и своите ", категоричне беше депутатът от Българска социалистическа партия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР