Не сме участници в Туитър-дипломацията. Привърженици сме на сериозния подход.Това

...
Не сме участници в Туитър-дипломацията. Привърженици сме на сериозния подход.Това
Коментари Харесай

Цитат на деня: Русия не участва в "Туитър" дипломация

" Не сме участници в " Туитър " -дипломацията. Привърженици сме на сериозния метод. "

Това сподели представителят на съветския президент Владимир Путин, Дмитрий Песков, откакто американският президент Доналд Тръмп предизвести Русия в профила си в " Туитър " да се готви за ракети от Съединените щати, които ще бъдат ориентирани към Сирия.

" Преди всичко считаме, че е значимо да не се вършат крачки, които могат да навредят на така и така нежната обстановка (в Сирия), " сподели Песков, представен от ТАСС. Той още веднъж изрази убеждението на Москва, че информацията за потребление на химически оръжия в сирийския град Дума - която даде мотив на Тръмп да заприказва за допустима военна реакция против ръководещите в Дамаск - е " измислена " и не може да се употребява като претекст за силови дейности.

По-късно и Пентагонът отговори уклончиво на думите на Тръмп - представител на институцията сподели, че " няма коментар " за " евентуални бъдещи военни интервенции ", само че насочи репортерите " към Белия дом ", който съгласно него може да приказва за " туита на президента ".

По-малко от час след първия си туит Тръмп изясни, че връзките на Москва и Вашингтон са по-лоши даже от времето на Студената война и незабавно по-късно прикани за завършек на конкуренцията във въоръжаването, а в следваща обява упрекна " съветското следствие " за ниската точка сред Съединени американски щати и Русия.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (707)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР