„Не сме тук за да ви лъжем, а да кажем

...
„Не сме тук за да ви лъжем, а да кажем
Коментари Харесай

Асим Адемов: ЕС има доверие на премиера Борисов и ГЕРБ и рекордният европейски бюджет за България го доказва

„ Не сме тук с цел да ви лъжем, а да кажем какво действително сме създали и какво следва да създадем. Кандидатите на ГЕРБ за евродепутати са най-знаещите и най-подготвените и сме го потвърдили с работата си.

Това сподели претендентът на ГЕРБ за евродепутат Асим Адемов пред поданици на селата Подайва, Самуил и Раковски, оповестиха от пресцентъра на партията. На срещите с хората от област Разград той беше придружаван от депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова и от регионалния началник на ГЕРБ и кмет на Разград доктор Валентин Василев.

„ Важно е да гласуваме на тези избори, тъй като ние сме част от европейското семейство. Благодарение на участието си в Европейски Съюз пътуваме и търгуваме свободно в Европа, а страната ни получава повече средства, в сравнение с дава за равнене на стандартите на живот на страните-членки”, уточни Адемов.

„ Европа има доверие на държавното управление на Борисов и ГЕРБ. Доказателство за това е рекордният европейски бюджет за България за интервала 2021 – 2027 г.”, разясни Адемов.

„ За тези 12 години постигнахме значително резултати и те са забележими. Продължаваме да работим и да обещаваме да осъществим това, което е реалистично. Лесно е даваш гръмки обещания – само че по какъв начин след това ще погледнеш хората в очите откакто си ги излъгал. Нека нашите политически съперници се замислят над това “, разяснява в умозаключение претендентът за евродепутат.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР