Не сме спрели да правим неща и то в условия

...
Не сме спрели да правим неща и то в условия
Коментари Харесай

Борисов в Банско: Внимателно управляваме пандемията, не сме спрели с проектите

Не сме спрели да вършим неща и то в условия на пандемия. Много деликатно управляваме пандемията, с цел да може бизнесът да работи. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който е на посещаване в Банско. Заедно с него е и здравният министър проф. Костадин Ангелов.

" Февруари предходната година Банско беше затворен, а в този момент е отворен и хората могат да се лекуват, да си карат ските, да се разхождат, да употребяват спа центровете. Това се дължи на локалната организация, за което благодаря ", сподели още министър председателят.

" В последните две години от другите стратегии близо 20 милиона са влезнали в региона и района. Хората в Банско го заслужават. Имат си настоящ кмет доста добър. Правим тези планове в условия на пандемия. Това го вършим, тъй като доста деликатно управляваме пандемията, с цел да може бизнесът да работи. Дори и в Банско не сме спрели туризма ", акцентира министър председателят.

" Убеден съм, че министърът и здравните ни управляващи ще създадат по този начин, че да създадем една чудесна имунизация за образец. Убеден съм в лекарите и медицинските сестри. В понеделник да се договорите. Стартираме и мисля, че ще се представим добре ", съобщи Борисов.

" Февруари беше затворен Банско, а в този момент през януари е отворен. Той е един от дребното курорти, които работят сега и хората могат да се радват на чистия въздух, планините и да употребяват СПА центровете. Благодаря на локалната власт, че разрешиха заповедта на здравния министър да е толкоз лека и да може хората да преминат през пандемията ", добави той.

" С последното разпореждане вършим нова улица, която да излиза непосредствено на паркинга на кабинковия въжен превоз, с което ще облекчим малко придвижването на светофара. След което имаме план за още една централна улица, която е натоварена и би трябвало да се реконструира ", сподели кметът на Банско Иван Кадев.

Той посочи, че се планува също преасфалтиране на някои улици.

Народният представител Александър Мацурев от своя страна уточни, че в Банско фактически са влезнали милиони левове в последните няколко години, а министър председателят добави, че хората в Банско го заслужават.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР