Не сме се запънали с пети за конкретен състав на

...
Не сме се запънали с пети за конкретен състав на
Коментари Харесай

Венеция Ангова, ПП-ДБ: Няма да потвърдим първия мандат на ГЕРБ

" Не сме се запънали с пети за съответен състав на кабинет. Съставът ни за възможен кабинет с втория мандат ще бъде препоръчан и излъчен от претендентът ни за министър председател – Николай Денков, а финалният състав не мога да потвърдя ". Това съобщи в ефира на NOVA депутатът от ПП-ДБ Венеция Ангова.

" Няма да потвърдим първия мандат на ГЕРБ, за нас късмет за държавно управление е с втория мандат ", сподели тя. " Нашият кабинет ще бъде от малцинството и ще е от Политическа партия и от Демократична България ", повтори депутатката от тази коалиция.

 Запитана дали депутатите имат възбрана за пътувания за идната пленарна седмица, когато вероятно може да бъде гласуван кабинет с първия мандат на ГЕРБ-СДС, тя съобщи, че партията им е обвързана от различен тип просвета. " Вътрешнообщностно схващане, че би трябвало да реализираме вярната посока. Ние сме водени от основната и кардинална позиция – чакам да сме целия състав при гласуването на кабинет, само че не е проблем да има отсъстващи ", сподели Ангова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР