Не сме съгласни представители на Русия и Беларус да участват

...
Не сме съгласни представители на Русия и Беларус да участват
Коментари Харесай

Германия отхвърли решението на Европейската централа по гимнастика да допусне представители на Русия и Беларус до избори

„ Не сме съгласни представители на Русия и Беларус да вземат участие в изборите за Европейската централа по гимнастика “, разяснява президентът на немската асоциация Алфонс Холцъл пред организация ДПА.

Спортистите и формалните лица от двете страни са отстранени от присъединяване в интернационалните шампионати от месец март насам поради съветската инвазия в Украйна, от Европейската федерация по гимнастика оповестиха, че двете федерации не са отстранени и по тази причина техни представители могат да се кандидатират за разнообразни постове.

„ Важно е, че претендентите от демократичните страни да защитят позицията и задачите си. Затова и ние се кандидатирахме в разнообразни насоки “, добави Холцъл.

Бившият народен треньор на Германия при дамите Ула Кох е претендент за изпълнителен шеф на централата на изборите през декември в Португалия. Кандидатите от Русия и Беларус за разнообразни постове са четирима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР