„Не сме против тол системата, но сме против обхвата ѝ.

...
„Не сме против тол системата, но сме против обхвата ѝ.
Коментари Харесай

Йордан Арабаджиев: Излизаме на протест срещу силовото налагане на тол системата

„ Не сме срещу тол системата, само че сме срещу обсега ѝ. Не сме съгласни с правене на политика напук, с несъобразяване с причините, които се слагат в един разговор “, съобщи Йордан Арабаджиев от Съюза на интернационалните превозвачи.
Остават броени дни до националния митинг на превозвачите „ против несправедливите обхвати и цени на тол системата и против заплахите от нерегламентираните транспорти на пасажери.
Арабаджиев акцентира: „ Не чухме стабилен мотив, който да почива на действителна база какво тъкмо ще се случи, с изключение на едно - че би трябвало да се съберат "n " на брой пари. Ние сме срещу силовото налагане на тази система. Предложихме реалистични цени на цената. Предложихме и след първата година от въвеждането на тол таксите да се направи разбор и в случай че това, което е събрано като средства, не кореспондира с това, което е трябвало да се събере, тогава гладко да се усилват цените “. Той увери, че разговорът на превозвачите с Министерството на районното развиване и благоустройството е завършил.
„ Има извънредно напрежение измежду превозвачите. Хората са недоволни и им пристигна до гуша от подобен вид връзка с това министерство “, добави Арабаджиев.
По време на митинга на 13 януари рейсовете ще спрат да транспортират пасажери, ще спре и зареждането на търговски вериги.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР