Не сме очаквали някой да ни моли или да ни

...
Не сме очаквали някой да ни моли или да ни
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ние предлагаме системна промяна

" Не сме очаквали някой да ни моли или да ни предлага нещо. Не е имало настройка да участваме в ръководството, само че ние сме подготвени да допринесем по тази причина. За да има ясно болшинство, би трябвало да има ясно поети задължения. Днешната среща с " ИТН " имаше прелиминарен темперамент ". Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България ".

" ИТН " носи отговорността и е тяхна самодейността. Парламентарният пъзел, който би трябвало да сглобим е извънредно комплициран. Беше невероятно ГЕРБ да загуби избори, само че ето свърши. Трябва да сложим Движение за права и свободи в положение на диета от властта и на властта на изолираност от Движение за права и свободи, с цел да се завърши с този модел ", разяснява Христо Иванов.
 Диалогът сред Има Такъв Народ и Демократична България бил градивен, Тошко Йорданов мълчи за Движение за права и свободи Диалогът сред Има Такъв Народ и Демократична България бил градивен, Тошко Йорданов мълчи за Движение за права и свободи
Кабинети се редят, когато се прави съществено месеци наред. Надявам се мощно да не става дума за подобен интервал от време и няма да стане за...

По думите му, с цел да има виновна прокуратура, която дейно да се бори с корупцията, тя би трябвало да има отчетност и успеваемост, което зависи от Висшия правосъден съвет и от статута на основния прокурор.

" Ние предлагаме систематична смяна. Бойко Борисов си купи безотговорност против отхвърли да вкара отчетност на основния прокурор. Гешев е непоносим. Трябва да създадете нов политически речник по-късно, което изговори Борисов. Цветанов беше просто инструмент на Борисов. Никога не съм употребявал думата чегъртане и не считам, че това може да бъде съответно изложение за това, от което има потребност страната, тъй като страната има потребност да се приложи законът, твърдо, по отношение на всички ", добави Христо Иванов.

Според Христо Иванов обликът на шкафчетата е националния ни бранд и това би трябвало да бъде разследвано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР