Не сме изпрали нито Певски, нито който и да е.

...
Не сме изпрали нито Певски, нито който и да е.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев, ПП-ДБ: На една вълна сме с ДПС за ролята на главния прокурор и прокуратурата

Не сме изпрали нито Певски, нито който и да е. Движение за права и свободи избраха да предложат господин Пеевски, това е техен избор. Това съобщи Ивайло Мирчев в ефира на NOVA и добави, че срещата с Движение за права и свободи е била в Народно събрание в стаята на Движение за права и свободи и това е оптимално институционално.
 
Той бе безапелационен, че да има смяна в Конституцията им трябват 180 гласа, а те имат 63. " Ние няма да отсъпим от всичко, което сме говорили. Целта е да има обединяване и да има същинска смяна, а не да вървим от избори на избори. Ние не сме виждали плана на Държавно стопанско предприятие за промени в Конституцията ", сподели Мирчев.
 
Нека да стартира комисията по конституционни въпроси, на една вълна сме с Движение за права и свободи за ролята на прокуратурата, не желаеме да живеем в прокурорска страна, сподели Мирчев. " Когато прокуратурата изиска имунитета от Европейска комисия на Елена Йончева, Европейска комисия не го даде, тъй като реши, че тя има нездравословен интерес. Това е концепцията и на нашата комисия. Трябва да си зададем един въпрос дали това е действителната работа, което Гешев желае да свърши или е реваншизъм ", запита още той.
 
Мирчев бе безапелационен, че в случай че не съумеят - ще излязат пред хората и ще кажат опитахме, само че не се получи. Ние не сме младоженка на площада, която си избира момък. Тошко Йорданов даже не заслужава да го разясняваме, сподели още той и добави, че когато се влезе в зала всичко е чиста аритметика.
 
" Имаме 240 депутати и всичко е функционалност на него. Нашите дейности ще продължат да бъдат кардинални. За 5-ти път обществото вкара тези хора - положителни, неприятни, дето се бият, само че са представители на част от българите ", сподели Мирчев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР