Не сме изпрали Делян Пеевски, заяви депутатът от ПП-ДБ Ивайло

...
Не сме изпрали Делян Пеевски, заяви депутатът от ПП-ДБ Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев, ДБ: Н е сме изпрали Пеевски

Не сме изпрали Делян Пеевски, съобщи депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев по Нова телевизия след спекулациите във връзка с гласуването на сътрудника му от Движение за права и свободи за член на Комисията по конституционни въпроси. Отдавна сме декларирали, че за конституционна промяна ще приказваме с всички, в това число и Движение за права и свободи, подсети демократът. 

По отношение на конституцията мъчно може да се заобиколи Движение за права и свободи. Няма селфита, срещите са пред всички, добави той.

Ще би трябвало да беседваме и с Българска социалистическа партия, с " Възраждане " и с Има Такъв Народ. Защото ни трябват 180 гласа за конституционна промяна.

" Защото, в случай че някой счита, че като влезем в Народното събрание, там ще ни чакат 93 девици, както написа в Корана, се лъже ", разяснява язвително Мирчев. 

600 страници са документите, импортирани от Иван Гешев по " Барселонагейт " и той не се бил срещнал с тях към момента, посочи още в ефира. 

Големият въпрос пък по думите му бил дали основният прокурор търси реваншизъм или пък е приключил някаква работа. Преди години никой не искаше да поеме тази спекулация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР