не сме индивидуалисти, показали сме, че можем да работим с

...
не сме индивидуалисти, показали сме, че можем да работим с
Коментари Харесай

Александър Дунчев : По-важна е борбата с корупцията, отколкото кабинет на ГЕРБ

не сме индивидуалисти, посочили сме, че можем да работим с всички. Вчера имахме заседание и през днешния ден в 11 часа Кирил Петков ще разгласи какво е решено на него. Това съобщи Александър Дунчев от Политическа партия в ефира на бТВ.

Позицията на Политическа партия дава отговор на упованията на нашите гласоподаватели. Трябва да бъдем кардинални и нашата съществена цел би трябвало да бъде битката против корупцията, акцентира Дунчев и добави, че корупционните модели в ГЕРБ не е най-големият проблем, тъй като го има във всички партии.

" Трябва да се преборим с корупцията, в случай че нея я няма и цените ще се възстановяват, ще има пари за пенсии и всичко ще се оправи ", счита още той.

По думите му те не могат да се самозабравят, че ще оправят страната, само че са си сложили за цел да водят тотална битка с корупцията.

По-важна е битката с корупцията, в сравнение с кабинетът на ГЕРБ, безапелационен е той.

Той добави, че се е обсъждало да има една парламентарна група с Демократична България, само че преди изборите е взето решение някогашните ръководещи да останат в центъра. Реално нашата мощ е там - в центъра, и ние не желаеме да се конкурираме с гласоподавателите на Демократична България, изясни Дунчев.

Защо всички да се трупаме в дясното пространство, като ние от Политическа партия сме повече центристки настроени, в сравнение с в дясното пространство, запита Александър Дунчев.

Ако вторият мандат пристигна при Политическа партия ще договарят с всички партии, които имат същите правила като някогашните ръководещи - да се освободи и изкорени корупцията от страната. Съпротивата е брутална на всички равнища, призна Дунчев.

Дунчев е удовлетворен, че тотално е обърната играта в горите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР