,,Не сме имали един ден спокоен, от както сме в

...
,,Не сме имали един ден спокоен, от както сме в
Коментари Харесай

Терзиев: БСП говори как ще промени управленсието в София, в същото време подпкрепят ГЕРБ

,,Не сме имали един ден спокоен, от както сме в ръководство. Никой от нас не се изживява като опозизия, само че макар компликациите ще намерим решение.``

Това разяснява кметът на София Васил Терзиев поотношение на последните кавги сред партиите в Столичния общински съвет.

Той добави, че като разтуха на ескалиралите връзки имат общински съвет, котйо работи, макар че отново са се изострили връзките сред другите партии.

,,Видя се какъв брой разнообразни са визиите ни за ръководството на този град``, разяснява той и добави, че четирите му години като кмет няма да бъдат по никакъв начин леки.

От всичките значими комисии, тези които имат 23-ма преставители в общиснкият съвет, нямат нито една. Българска социалистическа партия приказва по какъв начин ще променим управническия модел на столицата, в това време подпкрепят представителите на ГЕРБ. Ние сме търсили обективен метод, по който всички да бъдат ангажирани. Нащият топ приоритет би трябвало да бъдат жителите на града, сподели кметът на София.

Той добави, че от правилата си няма да отсъпи.

,,Това, за което се боря, е да има транспарантно упраление и да не се пилеят ресурсите на този град. Много разгадавам на нашия метод на прозрачност``, сподели Тервзиев.

" Разликата отвън ръководство и в ръководство е много огромна. Не сме имали дълбоки проблеми. ", сподели той във връзка напускането на Любо Георгиев. С проектант Любо Георгиев продължаваме да сме в положителни връзки, увери Терзиев.

Осигурени са 37млн. лева за нарастване на заплатите в градския превоз, сподели Терзиев. Почти на всяка среща с жители тематиката беше положението на Централните Софийски гробища. За гробищата работим интензивно с новия екип. Им десетки уволнени, сподели той във връзка гробищната мафия. Използвайте мейла за всевъзможни опити и злоупотреби за такива, моли жителите.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР