„Не сме доволни от тяхното управление през годините. Има редица

...
„Не сме доволни от тяхното управление през годините. Има редица
Коментари Харесай

Луди ли са тези, които поискаха оставката на кмета Димитър Николов?

„ Не сме удовлетворени от тяхното ръководство през годините. Има редица проблеми, които те не са разрешили, като главният човек, който би трябвало да позволява тези проблеми в град Бургас, е кметът Димитър Николов. Така да вземем за пример презастрояване, качество на атмосферния въздух. Има и противоречиви докладни като тази за болничното заведение в „ Меден рудник ", стадион „ Черноморец ", в този момент футболен клуб „ Нефтохимик ", Росенец, спортната площадка " Васил Левски " и доста други.

Считаме, че ръководството на Димитър Николов не е удобно за град Бургас и по тази причина му връчваме оставката. Чанка Коралска е зам.-кмет по строителството и е съпричастна към тези проблеми. Нейната оставка по-скоро я желаеме, тъй като тя е подчинена на кмета и прави това, което той й каже. Тя няма лична воля и по тази причина да си отива. Вълчо Чолаков също би трябвало да се отдръпна, тъй като има решения на Общинския съвет, които са обжалвани и той би трябвало да се произнесе, само че това, което той взема решение, не е в интерес на бургаското общество ", разгласи пред Искра.бг Стефан Петров, представител на ОЗБГ.

Капитан: Към всичко това могат да се прибавят още доста неправилни, да не кажа интересчийски и в интерес на шайката решения на Николов, като идиотската транспортна скица, непотребните към 60 милиона за спортна зала и доста други. Да парите за залата ги дава страната, но с тях можеше Бургас да има Леко метро! На града са нужни 20 километра по 10 милиона на км. или общо 200 милиона, тъй като единствено от Ж.П гара до МБАЛ метрото би трябвало да слезе подземен за 3 спирки, а всички останали прави да е наземно и единствено някъде въздушно. От Меден рудник до гарата и от МБАЛ делене към Изгрев и Славейков. Това е цената на леко метро-между 8 и 10 милиона на км. По новата стратегия превоз на Европейски Съюз, която първа се отваря от 2021 година финансирането от Европа пада от 80% на 70%.



лекото метро отпътува за Варна!

Или за нужните на Бургас 200 милиона можехме да кандидатсваме за 140 млн. лв.. Останалите 60 милиона вместо за зала -за метрото, което щеше да реши транспортния проблем на Бургас за 100 години напред! Да, но за това се желаят ръководители, които са държавници и визионери, които гледат най-малко 20 години напред, а не в дисагите на Доган. Така, че може и десетината, които желаеха оставката на Димитър Николов да са луди, но какви са останалите. Бургас е най-хубавият град за живеене! Това разгласи една медия в обичайна си ранглиста, която е толкоз смешна, че сериозните хора не й обръщат внимание! Смешна тъй като на другата година различен град печели наградата. Ако някой ми изясни какво се е трансформирало сред двата града за една година, ще го почерпя.

Как един град, който е на 12-то място по заплати е най-хубав на мен доста не ми е ядно! Защо, като Бургас е най-хубав за живеене самолетната компания Wizz Air дислоцира собствен аероплан във Варна, а не в Бургас. Сега целогодишно от Варна летят до Европа, а всеки ден има полети до София и назад! А, да не не помни да Ви кажа, че съветниците на Варна гласоподаваха започване на план за създаване на Леко метро в града, а нашите гласоподаваха да подарят общински път на Ахмед Доган по предложение на Димитър Николов!!!

И най-после една чиста статистика: Откакто Николов е кмет по публични бюджети гласувани през годините от общинските препоръки, в Бургас са изхарчени към 3 милиарда лв........! Това е сума без държавните пари, които се наляха за обходни пътища, спортната зала и други Аз настоявам, че в случай че всички тези пари бяха вложени в града, то в този момент щяхме най-малко малко да заприличаме на Барселона!

Хубавото е, че по-голямата част от бургазлии не са осведомени, нямат предпочитание да го създадат, а и от край време българинът е бил удовлетворен на дребното! Както и " мисирките ", които побързаха да понаплюят „ лудите " едвам си заслужат хляба! Щото мисирки, мисирки, но и те самун ядат, пък в случай че не е държавната копанка-глад!

Приключвам с един христоматиен образец. Идва една тьотя от село в Бургас и твърдо декларира: „ От по какъв начин ми стъпи крайници на асфалта в града, не мой ма върнеш на село у калта "! Защото Николов прозорливо й е хвърлил „ две лопати " асфалт пред къщи. Когато някой " Луд " като мен й споделяше, че тези " две лопати " асфалт Митко й ги е писал по 50 Евро, тьотята ме изглеждаше като извънземно и споделяше: И кво..? Е аз към този момент не съм вманиачен, писна ми, пък и остарях! Предавам щафетата на младите, а дай боже и на " лудите "! Защото великият Иван Вазов бе споделил: " Лудите, лудите-те да са живи "! Ангел Божидаров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР