Не сме длъжни да осигуряваме кворума, смята той Бойко Борисов

...
Не сме длъжни да осигуряваме кворума, смята той Бойко Борисов
Коментари Харесай

Решенията в ГЕРБ се вземат самостоятелно и независимо от ДПС, категоричен е Борисов

Не сме длъжни да осигуряваме кворума, счита той

Бойко Борисов отхвърли съмнения, че работи според от Делян Пеевски и Движение за права и свободи. Лидерът на ГЕРБ приказва пред парламентарни кореспонденти и се разгневи на журналистка. 

„ Вчера Делян Пеевски се закани, че държавното управление е под въпрос поради... “, сподели тя, след което Борисов я прекъсна: „ Аз не мога да приказвам от името на... “ 

Според водача на ГЕРБ огромната въпросителна е за какво за ПП-ДБ дерогацията за съветския петрол е по-важна от държавното управление.

След друго питане – за какво не се записаха за кворума на Народното събрание през днешния ден, Борисов изясни, че това не било тяхно обвързване. 

И по любопитен метод отново се върна на въпроса с Пеевски и Движение за права и свободи: „ ГЕРБ – ние се събираме парламентарната група, взимаме решения и, госпожо, аз не давам отговор нито за Движение за права и свободи, нито за Пеевски, нито за който и било какво решение взима. Ние взимаме независими решения. И разбирам какво желаете да кажете, единствено че не е по този начин. Ние с сътрудниците от Движение за права и свободи действахме единно, когато трябваше Северна Македония да бъде призната, когато трябваше да дадеме бронетранспортьорите, когато трябваше да дадеме СС-300, когато трябваше да сменим съветското нуклеарно гориво. Тогава нямаше подобен „ пис “ като за петрола! Когато трябваше да създадем всички дейности за F-16 block70, за страйкърите, за „ Уестингхаус “ реакторите, действахме единно. “

От ПП-ДБ импровизирано разясняват в коридорите, че Бойко Борисов не смеел да направи нищо без Делян Пеевски. Включително и поддръжката за държавното управление на Николай Денков минало през съгласовка с Пеевски и Движение за права и свободи. Заради мълвата евентуално и бе острата реакция на Борисов пред парламентарните кореспонденти през днешния ден. 

Гледайте тук:



Очаквайте детайлности

 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР