Не сме чули конкретни искания от протестиращите. Не чухме предложения,

...
Не сме чули конкретни искания от протестиращите. Не чухме предложения,
Коментари Харесай

Протестиращите нямат конкретни искания, твърди Сачева

 " Не сме чули съответни претенции от протестиращите. Не чухме оферти, а единствено претенции за оставки. Ние сме подготвени да се срещнем и да водим разговор ", това съобщи министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.  Тя съобщи, че с спомагателните пари, които през вчерашния ден бяха контрактувани за България в Брюксел, ще се отдели огромна сума за битка с младежката безработица.

" Промени в кабинета ще има скоро. Да, има протестиращи, само че и има доста хора, които желаят законноизбраното държавно управление да приключи своя мандат. Не виждам с какво едни предварителни избори ще бъдат потребни. Всички разновидности пред кабинета са вероятни. Предстои съдружен съвет и водачите ще вземат нужните решения ", разясни Сачева в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Вече споделих своето персонално мнение, че кабинетът би трябвало да приключи мандата в този си състав ", безапелационна бе обществената министърка. " Един длъжностен министър на обществената политика няма да може да направи нищо. При липса на парламент който и да било министър не може да направи нищо ", сподели Сачева. " Подканване протестиращите какво оферират за бъдещето, тъй като механичното повторение " Оставка! Оставка! " не предвещават нищо положително. Готови сме за договаряния с съответни оферти, а не с хора, за които има подозрения, че са подкрепяни от дадени хора и партии ", добави още министърът на труда и обществената политика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР