Не сме безгрешни, много ясно виждаме къде имаме резултати и

...
Не сме безгрешни, много ясно виждаме къде имаме резултати и
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Какво ще каже Бойко Рашков за работата на МВР?

Не сме безгрешни, доста ясно виждаме къде имаме резултати и къде има още какво да се направи. Това сподели министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред публицисти.

" От този доклад не се вижда, тъй като се концентрираме по главните тематики, само че имаме желание да бъдат направени промени в Наказателно-процесуален кодекс. Няколко пъти съм аргументирал тази нужда. Промените би трябвало да са в четири направление - образуването на досъдебното произвеждане, връзките сред Министерство на вътрешните работи, Прокуратурата и съда. Ако законите не са модерни, те не могат да обслужват обществото ", добави той.

Министърът разгласи, че се готвят радикални промени в структурата на Министерство на вътрешните работи, само че отхвърли да разкрие повече детайлности. Рашков посочи, че всички структури на министерството ще вземат участие в този развой.

" Промените няма да понижат опциите на Министерство на вътрешните работи. Не можем да се лишим от фрагменти ", добави той и акцентира, че Министерство на вътрешните работи пази стратегическите обекти в страната.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР