Не случайно прякорът на Мартин Божанов е Нотариуса. Хора като

...
Не случайно прякорът на Мартин Божанов е Нотариуса. Хора като
Коментари Харесай

Йово Николов: Не случайно прякорът на Мартин Божанов е Нотариуса

Не инцидентно прякорът на Мартин Божанов е Нотариуса. Хора като него имат доста провинения – въз основата на всички данни, които са излизали за него. В същото време той е впримчен с висши кръгове в правосъдната власт, които е експлоатирал много сполучливо. В същото време, както стана ясно, е бил експерт по имотни измами. Това разяснява пред Нова тв журналистът от „ Капитал ” Йово Николов във връзка показното ликвидиране в София от сряда вечерта.

​По думите му има задоволително обстоятелства по изказванието на шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев, съгласно което убитият е обвързван с 200 измами.

„ Божанов е разследван още през 2004 година, дружно с същински нотариус, чиито права са отнемани на няколко пъти. Този човек има минало и то не е незнайно на органите. В същото време той е имал самочувствието, че владее всички механизми за въздействие върху съда ”, уточни Николов.

„ В „ Капитал ” предходната година беше направено следствие за хората, които са в обкръжението на въпросния човек и работят с него. Има трима-четирима юристи, които са забъркани в други покупко-продажби ”, посочи журналистът.

Според него по-страшното, че тези хора са влияели и са заплашвали съдии, както журналистът на Нова тв Мариета Николова заяви. „ Въпреки че тези съдии са подавали сигнали до Министерство на вътрешните работи и ГДБОП, институциите не са взели безусловно никакви ограничения ”, съобщи Йово Николов. По думите му точно такава паралелна власт е причина хората в България да не имат вяра на правосъдната система.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР