Не случайно по-голямата част от човечеството и над 70% от

...
Не случайно по-голямата част от човечеството и над 70% от
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Не случайно по-голямата част от човечеството и над 70% от българския народ гледа с надежда към Русия…

Не инцидентно по-голямата част от човечеството и над 70% от българския народ гледа с вяра към Русия… Така твърди в собствен коментар анализаторът и ефирен водещ Страхил Ангелов. Постът му във Facebook е отдаден на новината за нахлуване от страна нан Съединени американски щати и Англия над йеменските хути.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
Съединени американски щати и Англия бомбардират Йемен – една от най-бедните страни в света! Тази поредна експанзия е арогантна и безкрупулна проява на откровенно неуважение на кавито и да било международноправни правила. Нападението се прави на фона на мистериозното изгубване на министъра на защитата на Съединени американски щати. Страна разполагаща с голям нуклеарен боеприпас. След като Остин е „ приет в болница “ изненадващо, кой тогава е наредил офанзивата? Президентът на страната е очевидно изкуфял. И наподобява по-скоро като човек, който не осъзнава в цялостна степен протичащото се към него. Което навежда на извода, че сходни решения не се взимат в коридорите на формалната власт. Дори и под „ заповедтта “ за нахлуване да стои подписа на Байдън.
Тези в действителност са решени да възпламенят света!
И няма по какъв начин да е инче. Защото за дехуманизираните елити, които управляват англосаксонския свят и колониалната му орбита, в която се намира понастоящем и България, свят, който те не преобладават не би трябвало изобщо да съществува – той не им е необходим. Колкото повече напредват процесите на стопански и финансов разпад в досегашния международен хегемон Съединени американски щати, толкоз по-дръзко и нападателно ще става държанието на обвилата пипалата си към тази страна „ дълбока страна “. След като претърпяха проваляне в Украйна и оставиха там една язва в така и така нежната тъкан на Европа, англосаксонските глобалисти обърнаха озъбеното си лице към Близкия изток. След като подтикнаха, своя най-верен съдружник в района Израел, да предприеме кървавата вакханалия в Газа, в този момент възпламениха и още един спор. С безкрупулната си експанзия по отношение на Йемен. Голямата им цел е по всякакъв начин да предизвикат Иран. И да разпалят огромен спор с тази страна. В който Израел да употребява нуклеарно оръжие. И по този метод да се провокира същински Армагедон. Колкото повече потъва кораба на вездесъщия до неотдавна $, толкоз по-отчаяни и нападателни ще стават притежателите на печатницата му.
Американския народ е пленник на една сатанинска фракция, какавато е демократическата партия в Съединени американски щати.
Тази страна е от дълго време превърната в територия предопределена да активизира боен и финансоф запас, които да подсигуряват сигурността на производителите на международната аварийна валута, която към този момент стартира прогресивно да губи този собствен статут. Не инцидентно по-голямата част от човечеството и над 70% от българския народ гледа с вяра към Русия и се моли съветската войска и Путин да прекършат гръбнака на човеконенавистническия хайлайф, който задушава европейската цивилизация. И това, че мнозина към този момент откровенно показват благосклонностите си към Русия и нейният президент не би трябвало да учудва никого! Това е изцяло естествена и разбираема реакция на нападателната безпардоност и прям цинизъм на ръководещата Съединени американски щати върхушка. Още вести четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР