Не си тръгвам от МВР обиден, за мен е болно,

...
Не си тръгвам от МВР обиден, за мен е болно,
Коментари Харесай

Главсекът в оставка: МВР се овладява политически заради вота наесен

Не си потеглям от Министерство на вътрешните работи афектиран, за мен е болно, че нещо, което работеше и сподели резултати, подчинявайки се на политически ползи сега се разгражда, а Министерство на вътрешните работи се овладява политически. Това съобщи пред БНТ  подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

" Искат да изземат пълномощията от юрисдикцията на президента и да трансформират законите ", съобщи Тодоров.

По думите му с Калин Стоянов е имал добър разговор, до момента в който е бил началник на ГДБОП, надлежно е очаквал да работят в екип и при новата настройка.

" След посещаване на политически водач в кабинета му, това се промени и без някакви ясни причини ми беше поискана оставката ", съобщи Тодоров.

Допълни, че не е подал оставка незабавно, с цел да покаже до каква степен могат да стигнат политическите фигури в натиска си, с цел да осъществят проектите си.

Петър Тодоров съобщи, че в системата сега има боязън и стрес поради безпринципните смени на шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи. Тези хора за 2 години нямаше нито един отрицателен сигнал против тях. Някои от тях министърът не познаваше даже по физиономия, разяснява Тодоров.

Даде образец с Пловдив, където новият шеф на ОД Министерство на вътрешните работи е освободил незабавно своите заместници, с цел да се назначат хора, които не познават ситуацията.

Според него купеният избор е бил редуциран до 7-8 % при над 50% преди, а в този момент промяната на управителни фрагменти в Министерство на вътрешните работи е за да се овладее точно купеният избор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР