Не си спомням по какъв повод съм го казал, надяваме

...
Не си спомням по какъв повод съм го казал, надяваме
Коментари Харесай

Бившият прокурор Николай Кокинов: Не е добре за Гешев да мълчи

Не си припомням по какъв мотив съм го споделил, надяваме се, че съм жив класик, разяснява Кокинов тази неделя пред Мария Цънцарова по Би Ти Ви.

 

Сами виждате, че внезапно събитията се насложиха прекомерно синхронизирано, с внезапни темпове трансформираха визията си членовете на Висш съдебен съвет, отговори той на въпрос самостоятелни ли са правосъдните кадровици.

Редно е основният прокурор да даде въпреки всичко някакво изказване, коментар, защото доста станахме коментарторите, анализаторите, а той мълчи. И това според мен не е добре за него, сподели Кокинов.

 

Не мога да кажа, че е несъмнено, че си отива. Чисто математически обаче не бих заложил на оставането му, съобщи той.

 

Всички в тази страна сме свързани ненапълно като политиката, може би и прокуратурата от време на време е пристъпвала в нея, разяснява той първите прозвучали от заместника на Гешев - Борислав Сарафов, обвинявания, че обвиняването е нагазило в политиката. Не намирам за удачно прокурори да излизат по площади и правосъдни покои, работата им е напълно друга, както и тази на съдиите. И двете страни сякаш пристъпват границата с някакво прикрито наслаждение, сподели още някогашният градски прокурор.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР