„Не си представям управление между тези четири партии и битка

...
„Не си представям управление между тези четири партии и битка
Коментари Харесай

Георги Киряков: Местните избори ще взривят коалиционната формула

„ Не си представям ръководство сред тези четири партии и борба за кметове и за общински препоръки по места. Това ще взриви при всички положения съдружната формула. Това значи, че е допустимо партиите, изключително огромните – приказваме за Българска социалистическа партия и по-старите и по-опитни, да си направи сметка тъкмо с подобен небосвод. Което изключва цялостен четиригодишен мандат. “

Политическа партия е единствената с прогресивен тренд и в борба с останалите партии „ ще изсмуче “ и останалия запас на тези партии, акцентира политологът в предаването „ Преди всички “.

„ Има небосвод, дълготраен, въпреки и двегодишен, който ще се извърши от тези партии “, предвижда Киряков.

„ Българска социалистическа партия се държи като първа политическа мощ, от която зависи съставянето на това държавно управление, което е голям проблем и за четирите партии. Това очевидно е тяхната тактика на държание. Очевидно има защо да се пазарят “, разяснява той.

И в обединението Демократична България връзките не са приятни освен за тяхната аудитория, само че и за публиката като цяло, означи Георги Киряков.

„ И там има подводни камъни, с които Политическа партия също би трябвало да се преценява по някакъв метод и да ги преодолее, да ги подмине. Защото това може да обърне и тяхната лодка. “

Сред четирите партии няма спор дали Бойко Рашков да остане или не, уточни още Киряков.

Няма по какъв начин да няма постоянно държавно управление до Коледа, в случай че четирите партии изпълнят всички поръчки, които дадоха, заключи политологът.

„ Засега има всички индикации, че ще се реализира единодушие по главните неща. Проблемът е с детайлите, които ние не виждаме. Защото ти поставяш огромни цели пред това ръководство, само че въпросът е след това в детайлностите – по какъв начин ще се извършват, с какви финансови средства, при какъв дневен ред, при какъв темп, при каква пътна карта. “

По думите му ще бъде „ извънредно мъчно при този рядък бюджет, който е допустимо да бъде признат идната година, да се реализиран най-големите цели “.

„ Може и да няма съвещания, в случай че президентът види, че е допустимо да се сформира коалиция “, счита Киряков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР