Не си мислете, че обеците са просто едни украшения. В

...
Не си мислете, че обеците са просто едни украшения. В
Коментари Харесай

Носете този тип ОБЕЦИ, ако искате да имате КЪСМЕТ

Не си мислете, че обеците са просто едни декорации. В тях има сила, която можете да привлечете на ваша страна, стига да знаете коя е вярната форма обеци за вас.

Много е значимо, когато поставяте този накит върху ушите си, да го огледате авансово и да се уверите, че по него липсват драскотини и пострадвания. Това е едно от главните неща, с които би трябвало да се съобразим, когато сортираме подобаващия за нас чифт, с който да допълним тоалета си.

Цветовете също са доста значими, тъй като те подсказват за настроението ни. Днес обаче ще се фокусираме най-много върху формата на обеците и материалите, от които те биват направени.
Какви обеци да носим? Украшения, които притеглят финансовия триумф
Едва ли съществува човек, който може да отхвърли, че финансовият аспект от живота не е значим за него. Ако отивате на работа или ви следва бизнес среща, за предпочитане е да заложите на кръгли обеци. Изберете злато или платина. Ако накитите са инкрустирани с рубин, турмалин или сапфир, резултатът ще е още по-силен.

Украшения, които притеглят обич  Пъхнете това сред банкнотите в портфейла и бъдете в очакване за финансово богатство Пъхнете това сред банкнотите в портфейла и бъдете в очакване за финансово богатство
Всеки от нас познава една от най-разпространените подправки в кулинарията, а точно дафиновият лист. Освен, че ухаят необикновено, тези л...

Ако сте в търсене на обич и желаете да я привлечете към себе си, формата на обеците би трябвало да е триъгълна. Що се отнася до самия материал, можете напълно умерено да заложите на злато, платина, а даже и керамика. Действието ще е едно и също.
Украшения за по-добро здраве
В този случай е най-подходящо да украсите ушите си с обеци на винт. Можете да заложите на разнородни материали, измежду които са керамика, сребро, исполин, цирконий.
Привличане на шанс
Ако не сте сигурни в каква посока желаете да привлечете шанса към себе си, заложете на тънки и дълги обеци.

Не е желателно да носите накитите на другари или такива, открити на улицата. Помнете, че те носят силата на различен човек. Най-добре си заделете някаква сума и си купете нов чифт, за който сте сигурни, че ще ви помогне да привлечете шанса към себе си и ще ви защищити от беди и неприятности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР