Не си истински шофьор в България, ако поне веднъж не

...
Не си истински шофьор в България, ако поне веднъж не
Коментари Харесай

Застраховка вече покрива нарязаните и спукани гуми

Не си същински водач в България, в случай че най-малко един път не ти се е случвало да спукаш гума в голяма дупка на пътя или да осъмнеш с четири нарязани гуми от угодлив комшия, чието "запазено " място пред блока си заел несъзнателно.

Вярно е, у нас някои неща се научават с опита и въобще не ги написа в правилника за придвижване по пътищата, обаче истината е, че в случай че спукаш гума или изгубиш ключовете за колата, това рефлектира освен върху прочувственото ти положение (разбирай потреблението на някои избрани нецензурни изрази), само че и върху бюджета ти. 4 нови гуми или поръчка на нов ключ костват много пари, по тази причина и от центрове за гуми "Диана " и "Колонад Иншурънс Ес Ей – клон България " този сезон сътвориха специфична застраховка, която може да се окаже много потребна за теб. Тя покрива вреди по гумите - като балони или влезнал гвоздей, както и разноските по поръчка на нов ключ, ако си изгубил или са ти откраднали остарелия.

И въпреки всичко - ето няколко случая, при които новата застраховка "Защитени гуми Диана " е в действителност потребна:



Нарязани гуми? Този път имам застраховка

"...Често ли ви се е случвало да спрете на "нечие " място, без въобще да допускате, че чичото от първия етаж си стопира Голфа там всяка вечер? Може и на никое място да не написа, обаче да знаете - това си е неговото място и той ревностно си го пази. И в случай че спирате седмица всеки ден подред на него, не знам.... не давам отговор какво може да се случи с гумите ви. О, тази заран и четирите са нарязани. Е, ясно. Няма да спирате повече тук... " Как обаче да се предпазим от "мили " хора, които просто ни нарязват гумите и това нормално става изцяло безнаказано? От центровете за гуми "Диана " този сезон имат решение на казуса. Съвместно с "Колонад Иншурънс Ес Ей – клон България " те сътвориха специфична застраховка, покриваща вредите при нарязани гуми. Всичко, което би трябвало да извършите, е когато си купувате или ви инсталират нови гуми в центровете на "Диана ", просто да попитате за новата им застраховка. Така няма да треперите, че на следващия ден отново някой може да ви нареже гумите и ще се наложи да се бръкнете с най-малко 1000 лева за нови.



Дупки доста, сложното е да ги уцелиш всички

Да попаднеш в голяма дупка с колата и да "излезеш " от обстановката със спукана предна гума и крива джанта е класическа скица от българската действителност, към която към този момент като че ли се научихме да гледаме с известна доза комизъм. Може и да спукаш гума, може и да не спукаш. Въпрос на шанс. Общо взето на гумаджиите у нас бизнесът им върви, евентуално и поради опцията да уцелиш гвоздей, да осъмнеш с няколко балона по гумите или просто да попаднеш на трамвайна релса, от която стърчи... нещо, което не се знае какво е, само че пука гуми. Е, тъй като в центрове "Диана " всеки ден слушат истории за спукани или развалени гуми, които не могат да се ремонтират и би трябвало да се сменят, този сезон положителната вест е, че застраховката "Защитени гуми Диана " покрива вредите при проблем с гумата. Какво значи това ли? Задължително попитайте екипа на "Диана " за изискванията и застраховайте гумите си за една или две години при тях. Излиза в действителност преференциално и лишава "болката ", когато влезеш с колата в дупка, която "нямаше по какъв начин да се избегне, в действителност ".



Къде са ми ключовете?

Случвало ли ви се е да търсите ключовете за колата си в продължение на няколко часа. А случвало ли ви се е да ги изгубите и след това да се наложи да поръчвате нови? Особено при по-високия клас коли цената на такава услуга е... да кажем много солена. Как можете да се отбраните от този безпланов разход? Специално за разсеяни водачи или пък за супер съсредоточените водачи без шанс, които постоянно са в суматоха "Къде ми е ключът ", от центрове за гуми "Диана " и "Колонад Иншурънс Ес Ей – клон България " сътвориха комбинирана застрахователна лавица, която включва с изключение на сигурност за вашите гуми и покриване на разноски при загуба или кражба на ключа.

Дали ще дишате по-спокойно, в случай че знаете, че каквото и да се случи с гумите или ключовете на колата ви, имате застраховка?

"Вашето успокоение е наша грижа ", споделят с усмивка момчетата от "Диана ", а вие не забравяйте да ги разпитате за всички условия на застраховката на място в центровете за гуми "Диана ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР