Не щурмувайте магазините, такъв апел е отправил израелският премиер Бенямин

...
Не щурмувайте магазините, такъв апел е отправил израелският премиер Бенямин
Коментари Харесай

Израелският премиер: Не щурмувайте магазините

Не щурмувайте магазините, подобен зов е отправил израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, написа локалният в. Аарец.

Министър-председателят на еврейската страна е провел заседание с присъединяване на финансовия, икономическия и здравния министри, управата на централната банка на страната, членове на Съвета за национална сигурност и организации на бизнеса по отношение на ковид.

След извършените съвещания Нетаняху се е обърнал посредством медите към съгражданите си. "Не щурмувайте магазините. Кризата с ковид не е мотив да се презапасявате с храни и други артикули от първа нужда. Ние сме доста по-подготвени от други страни по света. Ние създадохме специфичен фонд в размер на четири милиарда шекела (около един милиард евро), от който ще подкрепяме най-засегнатите от международната зараза израелски предприятия ", е споделил още той през вчерашния ден.

7 нови случая на ковид в Сърбия, общо инфектираните в страната са 12

Междувременно вътрешното министерство на Израел през днешния ден е оповестило нови ограничения в битката против разпространяването на болестта. Еврейската страна е забранила достъпа до своя територия на медицинските туристи и чужденците, идващи от Китай (включително Макао и Хонконг), Южна Корея, Тайланд, Италия, Сингапур, Япония и Египет.

"Чуждите жители, които желаят да посетят нашата страна, ще би трябвало да потвърждават, че имат къде да прекарат наложителната 14-дневна карантина ", са показали още от вътрешното министерство на страната.

Към този в миг Израел е съобщил за над 70 инфектирани с ковид. Сред тях е имало и деветгодишно дете.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР