Не се знае дали храната е по-вкусна, ако вечерята е

...
Не се знае дали храната е по-вкусна, ако вечерята е
Коментари Харесай

Това е новият най-висок ресторант в света

Не се знае дали храната е по-вкусна, в случай че вечерята е нависоко, само че една невероятна панорама прави времето за очакване на ястията по-неусетно.

Тези, които търсят изключителна панорама по време на хранене, към този момент могат да го създадат в Шанхай с откриването на ресторант, приет за най-високия в света.

В Heavenly Jin, който се намира в Шанхайската кула, посетителите могат да се хранят на височина от 556 метра. Според Световните върхове на Гинес това към този момент публично прави ресторанта в Китай "най-високият ресторант в постройка ".

За да се хранят тук, посетителите би трябвало да се качат на 120-ия етаж на Шанхайската кула. В Heavenly Jin могат да се настанят по едно и също време 256 посетители. Почти всички стени вътре в ресторанта са остъклени, тъй че на никого няма да липсва панорама към китайския мегаполис.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Voice of the Bund (@voiceofthebund)

Тези, които се опасяват от височини, могат да се съсредоточат върху готвачите. Благодарение на отворената кухня, можете да наблюдавате по какъв начин те подготвят храната, основана на европейска, японска и изискана китайска кухня. Освен обяд и вечеря, тук можете да получите и следобеден чай. Особено уместно, тази традиция се назовава „ high tea “ на британски.

Небостъргачът Shanghai Tower дава на китайския мегаполис още един международен връх. Във високата 632 м постройка се обитава и J Hotel - най-високият хотел в света. Въпреки това, доста малко туристи могат да нощуват там, тъй като хотелът е мажоритарна благосъстоятелност на китайската страна, която може да дефинира кой може да наеме стая.

Тези, които получават тази чест, занапред би трябвало да бръкнат надълбоко в джобовете си. Защото една нощувка в хотела коства най-малко 450 евро.

Въпреки че Шанхайската кула е дом както на най-високия ресторант, по този начин и на най-високия хотел, това не е най-високата постройка в света. Известният Бурж Калифа в Дубай към момента държи този връх. Небостъргачът е даже с 200 метра по-висок от Шанхайската кула.

Гостите могат да се хранят и тук. Ресторантът At.mosphere, който се намира в Бурж Калифа, обаче е на височина 441.30 метра и затова е по-нисък от сегашния рекордьор в Шанхай. В последна сметка: At.mosphere съумя да задържи купата „ най-голям ресторант в света “ в продължение на съвсем десетилетие, преди да изпадне на второто място.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР