Не се влюбвайте в Лъв, защото те ще забележат и

...
Не се влюбвайте в Лъв, защото те ще забележат и
Коментари Харесай

Никога не се влюбвайте в Лъв

Не се влюбвайте в Лъв, тъй като те ще виждат и най-малките неща във вас. Дори тези неща, които криете. Ще ви четат и схващат по-добре, в сравнение с вие познавате самите себе си. 

Не се влюбвайте в Лъва, тъй като те са най-упоритите от всички зодии. Винаги някак си съумяват да реализират нещата по техния метод.

Не се влюбвайте в Лъва, тъй като те одобряват нещата доста персонално, само че тъкмо в това персонално приемане разбирате какъв брой чувствителни са те. Те ще ви научат да бъдете малко по-внимателни в нещата, които вършиме и думите, които казвате.

Не се влюбвайте в Лъва, тъй като те са в действителност слаби в криенето на страстите си. И в положителните, и в неприятните. Хубавото е, че са постоянно открити и почтени. Те ще ви обичат с цялото си сърце и ще ви дадат всичко, което имат. Но когато ги нараните, ще го разберете ясно…

Не се влюбвайте в Лъв, тъй като те са положителни във всичко и в случай че не сте задоволително стимулирани или не ги подкрепяте във всички инициативи, те няма да имат потребност от вас в живота си.

Те са от този вид, които захапват повече в сравнение с могат да дъвчат. Те внимават на кого дават сърцето и се пробват да взимат практични решения.

Не се влюбвайте в Лъв, тъй като те в никакъв случай не избират любовта преди всичко. Те са разбивачи на сърца. Те се нуждаят от сътрудник, който ще ги схваща и няма да чака повече, в сравнение с те могат да дадат.

Не се влюбвайте в Лъва, тъй като те ще ви научат на същинската мощ. Те преодоляват всичко, което се изпречи на пътя им. И когато нещата по вашия път не вървят, Лъвовете ще са тези, които ще ви пренесат през него.

Те ще са тези, които, колкото и да са неприятни нещата, ще ви припомнят, че всичко ще се подреди. Те ще осветят най-мрачните ви дни и ще ви вършат компания, когато не желаете никого.

Не се влюбвайте в Лъва, тъй като те имат доста условия към колегата си. Те се нуждаят от сътрудник, който да слуша за нещата, които не схващат и нещата, които се пробват да подобрят. Те се нуждаят от някого, който да им оказва помощ в моментите когато са комплицирани.

Не се влюбвайте в Лъв, в случай че не сте подготвени да бъдете до някой, който е център на вниманието. Те обичат да се забавляват и наличието им е видимо.

Те са хора, с които всеки желае да си приказва. Хора, които всеки познава. И до момента в който се възхищавате на тяхната известност и харизма, те ще се възхищават, че има някой като вас, който да бъде до тях и да ги прави по-добри.

Не се влюбвайте в Лъва, тъй като те не са лесни за обичане, само че изцяло го заслужават.

Източник: webmiastoto.com

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР