Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да

...
Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да
Коментари Харесай

Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще представим кабинет: Възраждане

" Не се влияем от пропагандни клишета и не могат да ни уплашат репресивни натиски на властта и апаратния режим ”. Това съобщи водачът на " Възраждане ” на първата след изборите в неделя конференция. Костадин Костадинов не скри, че е желал " Възраждане ” да има още по-висок резултат и увери, че ще се бори за това при последващи избори.

" Към сегашния миг сякаш българските жители не съумяха да разрешат политическата рецесия. Не, че е невероятно да има държавно управление. Напротив. Има дори три разновидността за държавно управление. Единият от тях, след вчерашното изказване на Политическа партия, че няма да поддържат кабинет на ГЕРБ, стана малко евентуален. Той е в действителност най-логичният, тъй като двете съществени евро-атлантически обединения могат напълно умерено да основат едно държавно управление с мандати, които надвишават 130. Има втори вид обаче, който сплотява ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Има и трети вид на държавно управление – ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия ”, сподели водачът на " Възраждане ”. По думите му обаче в третия вид проблем би била заканата на Българска социалистическа партия да не ръководи в коалиция с ГЕРБ.

Костадинов още един път акцентира, че " Възраждане ” ще поддържа само кабинет със личен мандат. " Готови сме със състав на Министерски съвет. Имахме подобен още в предходния състав на Народно събрание. Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще представим кабинет ”, увери той. По думите на Костадинов той е формиран от ярки имена, което ще покаже капацитета, опцията и упоритостта на " Възраждане ” да ръководи. " Това е задачата на нашата организация. Целта на " Възраждане ” е да бъде първа политическа мощ и ще продължим да се борим за това ”, увери ръководителят на партията.

Не се знае какъв брой дълго ще продължи следващият десен план, твърди Костадин Костадинов.

" Най-хубавото нещо на изборите е, когато са по-чести, тъй като дисциплинират избраниците, демонстрират на гласоподавателите, че от тях зависи всичко и тъй като не разрешават на политиците да се самозабравят ”, безапелационен е ръководителят на " Възраждане ”. По думите му политическата рецесия дава благоприятни условия за преосноваване на българските страна и политическа система.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР