Не се учудвам от покъртителните кадри с арестите на хора,

...
Не се учудвам от покъртителните кадри с арестите на хора,
Коментари Харесай

С. Паси: Кадрите с арести на хора, които се опитват да поднесат ц...

„ Не се удивлявам от покъртителните фрагменти с арестите на хора, които се пробват да поднесат цветя на Навални. Това е Русия на Сталин. Смятам, че гибелта на Навални ще има последици за Русия, само че се колебая, че те ще трансформират политиката на страната “, счита Паси.

 

Бившият външен министър посочи, че в Съединени американски щати и в Европа има хора, който могат да сменят ръководещите, само че „ подобен народ в Русия няма “.

 

„ Колкото и дисиденти да се съберат в Русия, няма задоволително сериозна маса, с цел да бъде променено нещо “, означи той. Според него „ Западът би трябвало да се приготви за офанзива от Русия, тъй като тя желае да ни завладее. “ Паси разяснява още, че подготовката може да се случи посредством въоръжаване.

 

Той е на мнение, че през идващите 10 години военното произвеждане, в това число и на дронове, ще претърпи взрив.

 

Паси добави, че е въпрос на време Русия да разположи нуклеарно оръжие в Космоса.

 

Бившият външен министър разяснява и разногласията кой ще поеме поста на външен министър. Той има вяра, че е неточност един и същи човек да съчетава функционалностите на министър председател и външен министър.

 

Паси уточни, че Европейски Съюз може да промени Съединените щати. „ Промяната в Съединени американски щати може да стане с отваряне на 50 европейски посолства в 50 американски щата с 50 стратегии за консолидиране “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР