Не се страхуваме, че ще предизвикаме патриотарски страсти с искането

...
Не се страхуваме, че ще предизвикаме патриотарски страсти с искането
Коментари Харесай

Адв. Ангелов: Джок Полфрийман заслужава справедливост

Не се опасяваме, че ще предизвикаме патриотарски пристрастености с настояването си за обновяване на делото и разглеждане на записа. Пофрийман заслужава правдивост. Явно, че някакъв мозъчен концерн им споделя какво да приказват. Господин Гешев по този начин и не съумя да улучи това, което му пуснах. То не е нито тъжба, нито молба. То е искане. Нито един път не го загатна, а аз това желаех го от прокуратурата. Това е тъкмо негово обвързване - да назначи инспекция на видеото, което към този момент изтече, и там да се отговори на съответни въпроси, които ги няма в делото''. Това съобщи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком, юристът на Джок Полфрийман - Калин Ангелов.

''Девет месеца към този момент Джок Полфрийман живее измежду нас. Доказа, че този облик, който му бе построен, явно не е верен'', добави юристът.

Според него има доста неща, които не се виждат от видеото и има доста въпроси, чиито отговори липсват. Сред тях да вземем за пример е дали на видеото се виждат Джок Пофлийман и Андрей Монов, както и може ли някое от останалите лица да бъде разпознато.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР